Divendres, 29 de Març de 2024

L'Ajuntament tanca un bar del carrer de l'Argentera i li imposa una multa de 10.001 euros

15 d'Abril de 2015, per Redacció
  • Bar precintat al carrer de l'Argentera

    Ajuntament de Reus

La Guàrdia Urbana de Reus ha precintat, aquest dimarts, per un termini de 12 mesos, un bar situat als baixos del número 5 del carrer de l’Argentera i li ha imposat una multa de 10.001 euros. El precinte d'aquest bar ha estat motivat perquè els agents locals van poder comprovar i aixecar actes per diferents incompliments de la normativa vigent en matèria d’espectacles i activitats recreatives així com de la ordenança de civisme.

Les denuncies realitzades per la Guàrdia Urbana estan relacionades amb la infracció dels horaris de tancament, permetre el consum de tabac a l’interior del local, ocupació de la via pública mitjançant la instal·lació d’una terrassa sense haver obtingut la llicència municipal, molèsties per sorolls, o permetre el consum de begudes alcohòliques a la via pública.

L’incompliment sistemàtic de la normativa per part del responsable del bar, així com pel comportament incívic i irrespectuós dels seus clients, va provocar importants molèsties als veïns de la zona. La Guàrdia Urbana va rebre nombroses trucades i queixes veïnals relacionades amb l’activitat d’aquest bar, les quals van ser constatades i denunciades pel agents.

Així mateix, el responsable d’aquest local ha fet cas omís als diferents requeriments que se li han fet des del Departament d'Activitats per les deficiències que presentava el local, les quals no han estat subsanades, així com per les infraccions detectades en aquesta activitat.

Notícies relacionades: 

BUTLLETÍ DE NOTÍCIES

Indica el teu correu electrònic i estigues al dia de tot el que passa a la ciutat


El més llegit


COMENTARIS (0)
He llegit i accepto la clàusula de comentaris
Autoritzo al tractament de les meves dades per poder rebre informació per mitjans electrònics