Dimarts, 26 de Març de 2019

Laura Casas presenta el seu primer llibre, 'Cinquanta còdols al mar'

19 d'Abril de 2018, per Redacció
  • Casas debuta amb el seu primer llibre, en què fusiona relats i imatges

    Adrián Muñoz

La periodista tarragonina Laura Casas publica el seu primer llibre, 'Cinquanta còdols al mar', editat per Ganzell. Es tracta d'una recopilació de cinquanta textos literaris que es complementen cadascun amb una fotografia obra de la pròpia autora. La presentació del llibre es durà a terme el dijous 19 d'abril a les 8 del vespre al Cafè La Cantonada (al carrer de Fortuny, 23, de Tarragona). L'acte serà presentat per Mònica Socías, hi llegiran fragments Emilia Privat, Jacint Andreu i Laura Comes. Miguel González realitzarà l'acompanyament musical.

'Cinquanta còdols al mar' és un recull de relats que es poden englobar sota l'etiqueta de prosa poètica. Segons s'explica en el mateix volum, "Laura Casas ens aporta una mirada única del món. El seu univers és el mateix que el nostre, però ella té l'habilitat de descobrir la màgia de qualsevol racó, d'extreure la bellesa dels detalls per minsos que aquests siguin, i de transformar les imatges rutinàries en poesia visual".

Els seus textos i les seves imatges (totes elles en blanc i negre) s'integren amb harmonia i formen un conjunt ple de símbols i significats.

Laura Casas (Torredembarra, 1985) és llicenciada en periodisme per la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB). En l'actualitat és redactora d'informatius a 'Tarragona Ràdio'. També ha col·laborat en altres mitjans de comunicació com la 'Cadena Ser Tarragona', 'Onda Rambla-Punto Radio', 'LaMalla.cat' i 'La Vanguardia Digital'.

La periodista va començar a publicar els seus relats i fotografies a les xarxes socials l'any 2015. Actualment té nombrosos seguidors interessats en la seva particular visió de la vida a Instagram (@laury_winslow) i al seu blog 'El andén volátil'.

COMENTARIS (0)