Dimarts, 26 de Març de 2019

El Fortuny programa una tercera representació de 'Maremar' de Dagoll Dagom

Serà el diumenge 17 de març a les 6 de la tarda

07 de Gener de 2019, per Redacció
  • Un instant de 'Maremar'

    Teatre Poliorama

El Teatre Fortuny ha anunciat una tercera funció de l’espectacle 'Maremar' de Dagoll Dagom perquè que s’han exhaurit les entrades de les representacions programades. D’aquesta manera, la reconeguda companyia serà a Reus el dissabte dia 16 de març, a les 6 de la tarda i a les 9 del vespre, i l'endemà diumenge dia 17 de març, a les 6 de la tarda. Les entrades estan a la venda a 35 euros, 25 euros i 15, en funció de la situació i es poden adquirir o a la taquilla del teatre (de dilluns a divendres, d’11 del matí a 1 del migdia i de 6 de la tarda a 8 del vespre) o bé a través de la web www.teatrefortuny.cat.

Dagoll Dagom presenta 'Maremar', un nou espectacle musical, amb música i lletres inspirades en les cançons de Lluís Llach, i basat en 'Pèricles, el príncep de Tir' de William Shakespeare, a partir de la traducció de Salvador Oliva. 

El Trencanous

El Fortuny enceta, aquesta setmana, la nova temporada de programació prevista per a aquest primer semestre de l’any 2019 amb el Ballet imperial rus 'El Trencanous', de Txaikovski. La representació és el 17 de gener a les 9 del vespre i les entrades es poden adquirir a 30, 27 i 22 euros. 

COMENTARIS (0)