Diumenge, 21 d'Octubre de 2018

La nova exposició de la galeria Pinyol destinarà part dels guanys a Amnista Internacional

A càrrec de Toni Cort i Sònia Tomeu, 'Defensar la injustícia mitjançant l'art' proposa 'un debat' sobre la implantació del parc temàtic entre Vila-seca i Salou

17 de Novembre de 2017, per Redacció
  • La mostra uneix el treball de Toni Cort i Sònia Toneu

    Cedida

El dissabte 25 de novembre, a la 1 del migdia, s’inaugurarà a la galeria Antoni Pinyol de Reus una exposició en la qual els artistes Toni Cort i Sònia Toneu han treballat conjuntament. El primer hi ha aportat el suport, que consta de 76 panells en els quals estan impreses notícies referents "al parc temàtic situat entre Vilaseca i Salou, en el seu procés d'implantació, que abasta des de l'any 1987 al 1997", i sobre les quals Sònia Toneu "hi fa una intervenció i els dona forma, color i caràcter d'obra d'art". El treball du per títol 'Defensar la injustícia mitjançant l'art'.

Amb aquesta exposició, la galeria Antoni Pinyol "vol mostrar un debat encara viu sobre allò que uns van qualificar d’especulació urbanística i que ha acabat sent un conjunt d’hotels i casinos", segons s'ha exposat aquest divendres. Una vegada intervingut, "el mural es descomposarà en peces Din-A1", que es podran comprar al preu de 300 euros, un terç dels quals anirà per a Amnistia Internacional, "tot sumant-nos d’aquesta manera a l’esdeveniment internacional anomenat 'Fair Saturday', que té la finalitat de defensar la injustícia mitjançant l'art", han subratllat des del centre d'art.

La mostra podrà veure's fins al 20 de desembre. 

 

Notícies relacionades: 

BUTLLETÍ DE NOTÍCIES

Indica el teu correu electrònic i estigues al dia de tot el que passa a la ciutat


El més llegit


COMENTARIS (0)