Dilluns, 20 de Maig de 2024

2.500 persones van visitar, a l'agost, les exposicions del Moll de Costa de Tarragona

06 de Setembre de 2021, per
  • El Moll de Costa ha atret més de dos milers de persones, a les seves mostres, durant l'agost

    Alba Cartanyà

Més de 2.500 persones han visitat les dues exposicions que han estat obertes al públic, als Tinglados 1 i 2 del Moll de Costa durant aquest darrer mes d’agost. Per una banda, l’exposició itinerant Indestructibles – Una mirada a la generació del futur a l’Àfrica, ha rebut des del 30 de juliol i fins al 29 d’agost un total de 1.237 persones.

Indestructibles és una exposició ideada pels coneguts periodistes i fotògrafs internacionals, Xavier Aldekoa i Alfons Rodríguez. Un total de 44 imatges de gran format han estat el fil conductor per apropar les històries de les persones protagonistes al públic assistent.


[flaix]1323[/flaix]

Per altra banda, 1.328 persones han visitat el Tinglado 2, des del 23 de juliol fins al 5 de setembre, on es presentava l’exposició de fotoperiodisme de la 23a edició del premi Mañé i Flaquer. Un recull de 48 fotografies de 13 professionals presentades, durant l’any 2020, a la categoria de fotoperiodisme del Premi periodístic Mañé i Flaquer organitzat per l’Ajuntament de Torredembarra i la demarcació de Tarragona del Col·legi de Periodistes de Catalunya. 

Notícies relacionades: 

BUTLLETÍ DE NOTÍCIES

Indica el teu correu electrònic i estigues al dia de tot el que passa a la ciutat


El més llegit



COMENTARIS (0)
He llegit i accepto la clàusula de comentaris
Autoritzo al tractament de les meves dades per poder rebre informació per mitjans electrònics

Reportatges