Dimecres, 20 de Març de 2019

L'Ajuntament de Salou impulsa la formació 'Dijous emprenedors' per reforçar el teixit empresarial

Aquesta iniciativa, organitzada conjuntament amb el Voluntariat Sènior d’Assessorament Empresarial per a Tarragona (SECOT), és gratuïta i consta de cinc sessions que tenen l’objectiu de sensibilitzar i fomentar la cultura emprenedora

11 de Març de 2019, per Redacció
  • Imatge promocional de l'activitat

    Cedida

La regidoria de Promoció Econòmica i Empresarial, Comerç, Mercats i Consum, a través del Centre d’Emprenedoria i Coneixement de Salou, posa en marxa el proper 21 de març els Dijous Emprenedors, una formació gratuïta amb l’objectiu de sensibilitzar i fomentar la cultura emprenedora i millorar la competitivitat del teixit empresarial del municipi. Aquesta formació, organitzada conjuntament amb el Voluntariat Sènior d’Assessorament Empresarial per a Tarragona (SECOT), està adreçada a persones emprenedores, responsables de PIME’s, empresaris/ries, que vulguin continuar formant-se o millorar la gestió diària d’una empresa innovadora.

Aquesta iniciativa pretén empoderar a les persones emprenedores perquè s’animin a tirar endavant els seus projectes empresarials i donar un valor afegit al teixit empresarial local, dotant-lo de nous coneixements per tal d’adaptar-se a les noves tendències i donant als assistents les claus perquè el seu negoci sigui tot un èxit. A més, aquesta acció se suma al conjunt d’iniciatives que, durant tot l’any, el Centre d’Emprenedoria i Coneixement posa a l’abast de les empreses salouenques amb l’objectiu d’oferir la millor formació i seguir dinamitzant, així, el comerç local.

Els Dijous Emprenedors compten amb cinc sessions distribuïdes entre març i juny, centrades en un temari concret cadascuna. La primera sessió “Disseny del Pla d’Empresa” tindrà lloc el 21 de març, on s’analitzaran els diferents elements a tenir en compte, com, per exemple, el pla de màrqueting i comercial, els recursos humans necessaris, etc., i també s’introduirà el Model Canvas per crear una Start-up. Durant la segona sessió, que porta per títol 'La fixació de metes: clau per l’èxit professional i personal', i que es durà a terme el 4 d’abril, es coneixeran les bases i fonaments de com fixar metes per tal de desenvolupar l’èxit professional i personal i potenciar actituds més positives i productives.

El dia 25 d’abril tindrà lloc la tercera sessió, intitulada 'Pla Econòmic Financer: Anàlisi de la Viabilitat', i centrada en el finançament, la previsió d’ingressos i el punt d’equilibri, entre d’altres conceptes. La quarta sessió, 'Formes Jurídiques', que es realitzarà el 23 de maig descriurà de manera detallada les diferents formes jurídiques aplicables a una petita empresa; i per últim, la cinquena i última sessió, 'Finançament per a l’emprenedoria', que es durà a terme el 13 de juny, s’adquiriran coneixements sobre les fons de finançament. Aquesta formació es durà a terme a la Sala Mediterrània del Teatre Auditori de Salou en horari de 17 a 20 hores. Les inscripcions es podran fer a través de correu electrònic (emprenedoria@salou.cat). 

COMENTARIS (0)

Reportatges