Diumenge, 02 de Juny de 2024

L'arròs mariner, protagonista d'unes jornades gastronòmiques a Tarragona

02 de Març de 2023, per
  • Primer pla d'una paella d'arròs.

    Xiringuito de l'Escribà

L’Associació d’Empresaris d’Hostaleria de Tarragona Ciutat i la DO Tarragona han presentat aquest matí les jornades que aquest any es consoliden arribant a la seva tercera edició. Durant més de 15 dies, 19 dels millors restaurants de la ciutat serviran menús especials amb l’arròs mariner com a protagonista. 

Els restaurants participants són: Restaurant Brisa, Restaurant La Morada, Restaurant Mas Rosselló, Casa Balcells, Restaurant Nàutic Tgn, El Terrat Restaurant, La Xarxa, Donosti, Restaurant El Llagut, a Cucafera, Fòrum Restaurant, Vadegust Restaurant Arroceria, El Pòsit Restaurant, Àpats Quattros, Casa Bartra, Ca l’Eulàlia, El Paseo, L’arrosseria del Serrallo i Octopussy Restaurant. 

Els menús estaran elaborats amb Arròs Bayo del Delta de l’Ebre i maridats amb els vins de quatre cellers de la DO Tarragona: Celler Pedrola, Mas Vicenç, De Muller i Mas d’En Baiget.

Notícies relacionades: 

BUTLLETÍ DE NOTÍCIES

Indica el teu correu electrònic i estigues al dia de tot el que passa a la ciutat


El més llegit



COMENTARIS (0)
He llegit i accepto la clàusula de comentaris
Autoritzo al tractament de les meves dades per poder rebre informació per mitjans electrònics

Reportatges