Dilluns, 28 de Maig de 2018

Abertis col·laborarà en l’acord de l’N-340

27 de Juliol de 2017, per Azhara Palomares/ El Punt Avui
  • Un camió circula per l'AP-7

    El Punt Avui

La concessionària de l’autopista AP-7, la companyia Abertis, es va mostrar aquest dimecres disposada a “col·laborar” en el principi d’acord assolit entre el Ministeri de Foment i la Generalitat per tal de prohibir el pas dels camions per l’N-340 i desviar-los obligatòriament per l’autopista, així com bonificar al 100% el peatge per als usuaris que facin desplaçaments diaris d’anada i tornada entre Vilafranca del Penedès i Ulldecona.

Segons van confirmar fonts d’Abertis a aquest diari, la companyia es presenta “com a part de la solució” i va assegurar que està “a la disposició d’estudiar qualsevol nova oportunitat” per a “la millora comuna dels usuaris i conductors”. Així mateix, l’empresa està disposada a “col·laborar” en allò que calgui i complir, per tant, els matisos que s’estableixin en l’acord entre les administracions que tenen les competències en aquest tipus de decisions.

Abertis, però, va declinar valorar si estaria disposada a assumir el cost de les bonificacions. Segons van explicar els representants de la Generalitat als alcaldes del territori dilluns, el cost no l’assumirà en cap cas el govern català, sinó que recaurà en el Ministeri de Foment o en la concessionària. La Federació de Veïns d’Amposta va denunciar dimarts, també en aquest diari, que l’acord assolit s’ha fet per afavorir Abertis.

COMENTARIS (0)