Cambrils acull des d'aquest dijous 1 d’octubre i fins el 18 les primeres Jornades del Calamar. Una quarantena d’establiments oferiran durant aquests dies menús tancats amb el calamar com a protagonista. L’alcaldessa de Cambrils, Camí Mendoza, la regidora de Turisme, Mercè Dalmau i el representant de l’Associació d’Empresaris d’Hostaleria de Cambrils, Josep Maria Pellicer han presentat aquesta primera edició.
El calamar ha estat sempre un ingredient protagonista a la cuina cambrilenca i és per aquest motiu que la pròpia associació de restaurants de Cambrils va suggerir la incorporació d’aquestes jornades. El representant de l’Associació, Josep Maria Pellicer assegura que el calamar "dóna molt joc i al llarg d’aquestes setmanes el podrem degustar farcit, amb la seva tinta, arrebossat, amb arròs, en caldereta, i a la planxa", entre d’altres. Els preus dels menús també seran diversos i oscil·laran des dels 17,50 euros fins els 43. Es calcula que durant les Jornades se serviran més de 6.000 menús.
Establiments participants
Els establiments participants són: Acuamar, Al Punt, Barabar, Bec d’Or, Bresca, Cafè de París, Cal Tendre, Can Bosch, Can Solé, Casa Gallau, Casa Macarrilla 1966, Casa Port, Club Nàutic, Denver, Duomo, El Faro, El Marino, El Morter, El Pescador, El Pósito, Fonda Montserrat, Gami, Germans Miquel’s, La Galera, La Palmera de la Llosa, Lekeitio, Les Barques, Les Fonts, Miquel, Miramar, Montserrat, Nou Piñas, Portus, Rincón de Diego, Rincón de Iruña, Sacristia del Port i Vora.
Autoritzo al tractament de les meves dades per poder rebre informació per mitjans electrònics