Divendres, 25 de Maig de 2018

Empresonen a la República Dominicana un veí de la Selva del Camp acusat d'abusos sexuals a menors

G.F.O. ha d'estar en presó, com a mínim, fins el 19 de setembre

06 de Setembre de 2016, per Josep Gallofré
  • Entrada al Centro de Rehabilitación 20 San Cristobal

    Diariolibre.es

Un veí de la Selva del Camp, G.F.O. de 40 anys, va ser detingut el passat 17 d'agost a Santo Domingo, la capital de la República Dominicana, acusat d'abusos sexuals a menors. Segons ha informat la Fiscalia del Distrito Nacional a Reusdigital.cat, al detingut se li ha imposat un mes de presó preventiva, que actualment compleix al Centro de Rehabilitación 20 San Cristóbal.

El fet ha estat també difós per diversos mitjans del país caribeny, els quals informen que "en el moment de la detenció, G.F.O estava en companyia de tres menors, als quals oferia menjar i obsequis a canvi de favors sexuals". Aquests mitjans també informen que "al detingut se li va trobar a la butxaca del pantaló estimulants sexuals, i altres objectes sexuals", i que al ser preguntat sobre els fets, el detingut va respondre que "els portaria a menjar 'pica-pollo' (una mena de pollastre arrebossat) i després a la platja".

Segons informa Diario Libre, després de ser detingut el 17 d'agost per la policia dominicana, la jutgessa Evelyn Rodríguez va acceptar la petició de la Fiscalia, la qual va entendre que G.F.O violava els articles 410 i 396 de la Llei per la Protecció dels Drets dels Nens, Nenes i Adolescents. L'acusat treballa a la Selva del Camp i viatja assíduament a la República Dominicana.

COMENTARIS (0)