Dilluns, 15 d'Octubre de 2018

Investiguen un jove de 18 anys per comentaris humiliants contra les víctimes dels atemptats de Barcelona i Cambrils

Publicava els missatges a través d'un perfil d'Instagram amb el nom d'un dels terroristes abatuts a Cambrils

30 de Novembre de 2017, per ACN
  • La Guàrdia Civil investiga el jove de 18 anys

    Cedida

La Guàrdia Civil investiga un jove de 18 anys, de nacionalitat espanyola, com a autor d'uns comentaris humiliants a les xarxes socials contra les víctimes dels atemptats de Barcelona i Cambrils de l'estiu passat. En els missatges, el noi es feia passar per un dels responsables dels atacs i va amenaçar en cometre nous atemptats. Segons el Ministeri Interior, el jove va crear un perfil a Instagram usurpant la identitat d'un dels autors dels terroristes abatuts a Cambrils i utilitzant una de les fotos publicades als mitjans de comunicació en les jornades posteriors al 17 d'agost. El compte era d'accés lliure per a qualsevol usuari d'aquesta xarxa social, on també va penjar imatges cruels dels atemptats i va qualificar les víctimes de "brossa humana" .

El jove va rebre una allau de crítiques davant els comentaris que publicava i va acabar tancant el compte, tot i que la Guàrdia Civil el va poder localitzar-lo com a autor.

COMENTARIS (1)

Comentaris

Joan Anton Carricondo Oyonate  30 de Novembre de 2017

Bona feina!

No es pot admetre cap menyspreu a la vida, ni a la cultura, ni a les idees demòcrates, ni a opinions diverses i respectuoses no totalitàries.

Reportatges