Divendres, 20 d'Abril de 2018

La quarta Fira del Vi i del Cava de Proximitat de Prades serveix més de 3.000 tiquets

17 de Juliol de 2017, per Redacció
  • Imatge de la Fira

    Cedida

La quarta edició de la Fira del Vi i del Cava de Proximitat de la vila de Prades ha venut més de 3.000 tiquets de degustació durant aquest cap de setmana. Davant d'aquestes xifres, l'organització considera que la mostra ha estat un "èxit de participació". Una desena de cellers i dues marques de cervesa artesana han estat presents en un esdeveniment que ha apostar pels productes proximitat.

El punt àlgid i de màxima afluència de públic de la Fira va ser el dissabte entre les 8 del vespre i les 10 de la nit. A més, al llarg de la jornada, la música de jazz va entrar en acció per acompanyar als visitants. El bars de la Plaça Major –centre neuràlgic d'aquesta festa- també van ser protagonistes, ja que van oferir tapes elaborades per maridar amb els productes que oferien els cellers i les marques cerveseres. 

Les denominacions d'origen presents a Prades van ser DO Priorat, amb el celler de Gratallops, Rodanelles i Hidalgo Albert; DO Montsant, amb el celler Serra Major, d'Ulldamolins; DO Conca de Barberà, amb Vega Aixalà, de Vilanova de Prades; la DO Terra Alta, amb Vins Perdigons, la DO Catalunya, amb Visendra; Tot Marques, ubicat a Prades; i les cerveses artesanes Bufona i Lanou.

COMENTARIS (0)