Dilluns, 28 de Maig de 2018

L’Ajuntament de Cambrils instal·la 17 cabines sanitàries de fusta a les platges

També s’ha millorat la platja de gossos de la Riera d’Alforja

23 de Juny de 2017, per
  • Una de les cabines sanitàries de Cambrils

    Cedida

L’Ajuntament de Cambrils ha millorat els serveis de les platges per la nova temporada. Una de les novetats d’enguany són les 17 cabines sanitàries de fusta que s’han instal·lat a totes les platges.  Concretament, el dia 1 de juny van entrar en servei els 6 mòduls de wc per a persones amb mobilitat reduïda a les quatre platges amb centre de coordinació (Prat d’en Forès-Regueral, Cavet, Vilafortuny i La Llosa El Dorado) i el 15 de juny s’hi van afegir 11 mòduls estàndards a totes les platges. 

També com a novetat, la cabina sanitària de l’Ardiaca estarà operativa durant tot l’any. La resta de sanitaris tancaran el 30 de setembre.  

Dutxa i delimitació de la zona de terra i aigua a la platja de gossos

D’altra banda, s’han portat a terme actuacions a la platja de gossos que es va posar en marxa l’estiu passat a la desembocadura de la Riera d’Alforja. Aquest tram habilitat per a gossos, situat entre el pont de la riera i el Passeig La Salle, s’ha delimitat millor amb l’abalisament de la zona de bany i una tanca de fusta a la sorra, que substitueix les estaques amb cordes que hi havia l’any passat. 

A més, s’hi ha instal·lat una dutxa per gossos i una altra per persones, i en els propers dies es canviaran els panells informatius perquè siguin més clars i visibles. 

Ludoteca

El servei de ludoteca ubicat a la Platja del Cavet obrirà del dia 1 de juliol i al 31 d’agost i oferirà cinc hores diàries de tallers, jocs i activitats per a nens i nenes de 4 a 10 anys.  L’horari del servei serà de dos quarts d'11 del matí a dos quarts de 2 del migdia i de 5 a 7 de la tarda i hi podrà haver un màxim de 15 infants d’edats simultàniament. 

COMENTARIS (0)

Reportatges