Cambrils dedica les últimes jornades gastronòmiques de l'any a un plat típic de la vila molt arrelat a la seva tradició marinera, el romesco. Del 24 de novembre al 10 de desembre, una vintena de restaurants oferiran menús tancats de diferents preus (entre 20 i 49 euros) basats en aquest àpat, ja sigui en salsa freda o plat cuinat.
La cinquena edició de les Jornades del Romesco arriba amb creacions de restaurants d’estils ben diferents. Aquestes reivindiquen les arrels de la cuina de Cambrils amb l’objectiu de promocionar els productes de proximitat de la terra i el mar de la mà dels cuiners del municipi.
En la jornada hi participen els següents els restaurants Acuamar, Bec d’Or, Cal Tendre, Can Bosch, Can Solé, Casa Gallau, Club Nàutic Cambrils, Denver Cambrils, El Pescador, El Pósito, Gami, La Palmera de la Llosa, Lekeitio, Les Barques, Llop de Mar, L’Original Experiències Gastronòmiques, Miramar, Montserrat, Moraima, Rincón de Diego i Sotacel.
Autoritzo al tractament de les meves dades per poder rebre informació per mitjans electrònics