La 13a edició de les Jornades de la Galera i la Cuina Marinera de Cambrils encetaran el calendari gastronòmic del 3 al 26 de febrer amb la participació d’una quarantena de restaurants, que oferiran menús especials i un programa d’activitats per tots els públics.
L’alcaldessa de Cambrils ha destacat la bona entesa entre l’administració, els productors i els restauradors per promocionar els productes de proximitat i de temporada "com un element diferenciador de Cambrils". En la mateixa línia, la regidora de Promoció ha afirmat que la clau de l’èxit de les jornades són els seus ingredients principals: “els productes de la terra i el mar, el talent dels cuiners i restauradors, la il·lusió i el treball dels que s’estan formant i la ciutat de Cambrils amb tots els seus encants”.
Per la seva banda, Enric Estivill de l’Escola d’Hoteleria ha parlat del concurs 'De la mar als fogons', que aquest divendres seleccionarà les 8 propostes semifinalistes entre les 15 que s’han presentat d’escoles de Calella, Terrassa, Terres de l’Ebre, Sitges, Barcelona, Benicarló i Cambrils. Durant les jornades hi haurà una fregida de galeres i calçots el 12 de febrer, i una galerada popular al port el 19 de febrer, així com una visita guiada a les instal·lacions de la Confraria de Pescadors, per descobrir el recorregut que fan les galeres des de les barques fins a la llotja.
Autoritzo al tractament de les meves dades per poder rebre informació per mitjans electrònics