La pluja ha donat una treva aquest divendres al vespre i ha permès celebrar la inauguració de la 134a edició de la Fira de Mont-roig del Camp. Un certamen centenari que arrenca amb l'Espai Gastronòmic com a principal novetat. La proposta té per objectiu promocionar i donar a conèixer la gastronomia del municipi i el sector de la restauració, així com també els productes locals del territori, a través del Segell de Producte Local de Qualitat; una iniciativa que ha permès que els assistents poguessin degustar també la “Tapa de la Fira” i votar la millor.
Aquesta és la novetat d’una fira centenària que ha sabut adaptar-se als nous temps i que continua esforçant-se per mantenir-se com una de les cites ineludibles del calendari comercial de la demarcació. El Parc Maria Martori acull una setantena d’expositors d’alimentació, artesania, llar, productes i serveis, automoció i entitats locals que mostren fins el proper diumenge a les 22h els seus productes i serveis.
La Fira inclou a més un ampli programa d'activitats festives i culturals que compten amb una forta implicació del teixit associatiu local, com la Garrofang, el Campionat del Pernil o la ballada dels gegants Pitot i Pitota.
Autoritzo al tractament de les meves dades per poder rebre informació per mitjans electrònics