Diumenge, 23 de Setembre de 2018

Vila-seca millorarà la zona del parc d’Austràlia i crearà 81 noves places d’aparcament a la Canaleta

Les obres permetran un total de 145 places d’aparcament gratuït amb una inversió de 330.000 euros

13 de Novembre de 2017, per Redacció
  • Imatge de l'aparcament futur a la Canaleta de Vila-seca

    Cedida

La Junta de Govern Local de l’Ajuntament de Vila-seca ha aprovat l’inici de l’expedient de contractació de dues noves obres que han de permetre millorar i incrementar noves àrees d’aparcament públic al municipi.

Per una part, s’adequarà i es pavimentarà el solar municipal com a aparcament al parc d’Austràlia oferint un total de 64 places de les quals 2 són específiques per a minusvàlids. També es farà la senyalització horitzontal i vertical i s’instal·larà enllumenat a base de columnes amb projectors de lluminàries led. D’altra banda, també es pavimentarà el tronc central del passeig de la Ciutat de Melbourne, a tocar del parc d’Austràlia. Tot plegat suposarà un cost de 218.074 euros.

A més, Vila-seca disposarà d’un nou aparcament en un solar de la Canaleta amb una superfície de 2.900m2 que, amb l’adequació i la pavimentació d’aquest solar, es permetrà crear un total de 81 places d’aparcament, 4 d’elles per a minusvàlids. Hi haurà gual d’accés de cotxes, guals de transició i recorregut transversal de vianants; així com franja de seguretat al voltant de les places d’aparcament. També es farà la senyalització horitzontal i vertical i s’instal·larà enllumenat. En aquest cas, el cost total serà de 118.589 euros. 

En total, doncs, s’inverteixen més de 330.000 euros en les noves àrees d’aparcament gratuït al municipi.

COMENTARIS (0)