Dissabte, 15 de Desembre de 2018

Vila-seca millorarà la zona del parc d’Austràlia i crearà 81 noves places d’aparcament a la Canaleta

Les obres permetran un total de 145 places d’aparcament gratuït amb una inversió de 330.000 euros

13 de Novembre de 2017, per Redacció
  • Imatge de l'aparcament futur a la Canaleta de Vila-seca

    Cedida

La Junta de Govern Local de l’Ajuntament de Vila-seca ha aprovat l’inici de l’expedient de contractació de dues noves obres que han de permetre millorar i incrementar noves àrees d’aparcament públic al municipi.

Per una part, s’adequarà i es pavimentarà el solar municipal com a aparcament al parc d’Austràlia oferint un total de 64 places de les quals 2 són específiques per a minusvàlids. També es farà la senyalització horitzontal i vertical i s’instal·larà enllumenat a base de columnes amb projectors de lluminàries led. D’altra banda, també es pavimentarà el tronc central del passeig de la Ciutat de Melbourne, a tocar del parc d’Austràlia. Tot plegat suposarà un cost de 218.074 euros.

A més, Vila-seca disposarà d’un nou aparcament en un solar de la Canaleta amb una superfície de 2.900m2 que, amb l’adequació i la pavimentació d’aquest solar, es permetrà crear un total de 81 places d’aparcament, 4 d’elles per a minusvàlids. Hi haurà gual d’accés de cotxes, guals de transició i recorregut transversal de vianants; així com franja de seguretat al voltant de les places d’aparcament. També es farà la senyalització horitzontal i vertical i s’instal·larà enllumenat. En aquest cas, el cost total serà de 118.589 euros. 

En total, doncs, s’inverteixen més de 330.000 euros en les noves àrees d’aparcament gratuït al municipi.

COMENTARIS (0)

Reportatges