Els reusencs s'imposen per 4 gols a 2 i sumen la segona victòria consecutiva

28 de Setembre de 2014, per Clàudia Bonet
  • El Reus Deportiu ha superat el Moritz Vendrell per dos gols de diferència

Clàudia Bonet

Joan Salvat ha estrenat l'electrònic amb un gol matiner al minut 5. Instants més tard, els reusencs han disposat d'un penal a favor per una falta sobre Platero dins l'àrea. En l'execució del tir, Marc Coy no ha aconseguit superar Guillem Fox. A l'11, Xavi Costa ha vist una blava però Molina ha aturat el tir de l'ex roig-i-negre, Jordi Ferrer. El segon gol reusenc ha arribat des de falta directa. L'àrbitre ha mostrat una blava a Sergio Miras i en el tir, Xavi Costa no ha fallat. Les targetes blaves no s'han acabat, i Marc Coy n'ha vist una al 16 quan ha arribat el primer gol dels vendrellencs. Xixi Creus ha retallat distàncies, però la resposta reusenca ha estat immediata. Xavi Costa, amb una bona combinació amb Selva, ha fet pujar el 3 a 1 abans del descans.

En la represa, la intensitat ha continuat predominant a la pista. Al 29, el mateix Xavi Costa, a l'atac amb Jepi, ha marcat el quart. Un minut més tard, els de Pere Varias han arribat a la desena falta, però Guillem Fox ha desviat el tir de Coy.  Els vendrellencs han escurçat distàncies amb un penal transformat per l'especialista de l'execució de la pena màxima, Sergio Miras. El mateix Miras ha vist una blava instants més tard. En el tir directe, Xavi Costa no ha aconseguit superar el porter visitant. Al 36, la blava ha estat per Jepi Selva per protestar. Al llarg de l'encontre l'àrbitre ha mostrat fins a sis targetes blaves, l'última a pocs segons pel final. L'ha vist Xixi Creus i amb l'execució del tir directe de Jepi Selva, aturat pel porter, s'ha arribat al final.

Els reusencs s'han emportat per 4 gols a 2 un derbi en què s'han pogut veure fins a sis faltes directes, sis blaves i dos penals.  Amb la victòria sumen sis punts a la classificació i se situen líders de manera provisional, ja que encara falten encontres per disputar. En la tercera jornada, els d'Alejandro Domínguez visiten la pista del CP Calafell, el pròxim dissabte a les 8 del vespre.

Reus Deportiu: Roger Molina, Joan Salvat, Xavi Costa, Jepi Selva i Matías Platero -cinc inicial-. Xavi Rubio i Marc Coy.

Moritz Vendrell: Guillem Fox, Jordi Creus, Eloi Mitjans, Sergio Miras i David Martínez - cinc inicial-. Jordi Ferrer i Àngel Rodríguez.

Àrbitres: Alberto Garrote i Ignacio Garmendia.