El CF Reddis goleja el Cultural Bonavista

07 de Novembre de 2021, per
  • Imatge del partit jugat a l'Estadi municipal

Jordi Garcia

Plàcida victòria del CF Reddis davant el cuer del grup, el Cultural Bonavista, per un contundent resultat de 6 gols a 0. D'entrada, el Reddis ha imprimit un fort ritme al partit, fet que l'ha portat a inaugurar el marcador ben aviat.

Erik, al minu 11 feia l'1 a 0 a favor dels reusencs. Quatre minuts després, el Reddis enviava dues pilotes al travesser. Al minut 20, l'àrbitre anul·lava un gol a l'equip local, i al minut 24 Uri Benito feia el 2 a 0 i tancava una excel·lent primera mitja hora del Reddis.

El partit quedava pràcticament resolt i els dos equips han baixat intensitat fins que ben entrada la segona part ha arribat la golejada. Erik feia dos gols als minuts 65 i 67 que situaven el marcador en el resultat de 4 a 0 i ha permès al davanter reusenc fer un "hattrick".

Ha estat Unai qui als minuts 81 i 84 ha fet dos gols més per establir el 6 a 0 final.