Dimecres, 15 de Maig de 2024

El Club Tot Judo Reus torna amb medalles del 20è Torneig Internacional Villa d’Avilés

04 de Novembre de 2021, per Reusdigital.cat
  • El Club Tot Judo Reus ha fet un bon paper a Astúries

Cedida

El passat 30 i 31 d’octubre es va celebrar 20è Torneig Internacional Judo Villa d’Avilés (Astúries), on Carla Sugrañes (+70 quilos) i Lucía Domingo (-48 quilos), en categoria cadet, es van endur la medalla de plata per al Club Tot Judo Reus.

En categoria infantil, Marc Anglès (-46 quilos) ha tornat de la competició tot penjant-se el bronze al coll. Van lluitar també pel bronze Ivette Velasco, Andrea Mestres, Martí Fortuño, Evan Gamero i Diego Vázquez. La judoca Zoe López es va lesionar quan estava a semifinals per arribar a la final.

En aquest campionat hi van participar països com Anglaterra, França, o Portugal.