Diumenge, 19 de Maig de 2024

El Reus Femení no pot mantenir la dinàmica positiva i cau per 0 a 3 davant el Terrassa

Les reusenques baixen fins la setena posició

06 de Maig de 2024, per Reusdigital.cat
  • La migcampista del femení de la FFBR, Cristina Becerra, passant la pilota

Xavi Guix

L'equip femení de la Fundació Futbol Base Reus no ha pogut mantenir la bona ratxa de resultats i ha caigut per 0 gols a 3 a l'Estadi Municipal davant d'un sorprenent Terrassa. Adri Calderón ha apostat pel debut d'Anna Steinmetz a la porteria, a més de donar entrada a Judit Compte i Laia Solé a l'onze inicial.

A la primera part, les reusenques s'han trobat per sota al marcador després del gol de Lydia Rodríguez al minut 32. Les reusenques no han pogut aprofitar el descans per a reaccionar, i és que al primer minut de la segona part han encaixat un nou i dolorós gol, obra de Carla Sánchez. A pesar de les rotacions per poder retallar distàncies, les reusenques no han trobat porteria i, ja als instants finals, Bet Juncosa ha sentenciat l'enfrontament amb el 0 a 3 final.

Amb aquest resultat davant un rival directe a la classificació el Reus Femení cau fins a la setena posició. El pròxim compromís de les reusenques serà a Roca del Vallès (Vallès Oriental), en el partit de La Roca Penya Blanc Blava, el diumenge 12 a dos quarts de 6 de la tarda.