Els reusencs han guanyat per 1 a 3 a la pista del Citylift Girona CH

23 d'Abril de 2017, per Clàudia Bonet
  • Els jugadors del Reus Deportiu La Fira celebren un dels gols

Reus Deportiu La Fira

El Reus Deportiu La Fira s’ha imposat per 1 gol a 3 al Citylift Girona. Els d’Enrico Mariotti s’han avançat en la primera meitat i han fet prevaldre l’avantatge per la mínima fins als darrers segons de partit, quan Marc Torra ha sentenciat amb el tercer i definitiu. Els reusencs sumen tres punts i segueixen ocupant la segona posició amb 56 punts. En la pròxima jornada s’enfrontaran a un rival directe, el CP Vic, diumenge a les sis de la tarda, a la pista dels osonencs.

Matías Platero ha avançat als roig-i-negres al minut 8 de partit. Amb el 0 a 1, els reusencs no han tardat a ampliar les distàncies i Marc Torra, a l’11, ha fet el segon. L’avantatge dels d’Enrico Mariotti ha perdurat al llarg de la primera meitat, i sense cap moviment més a l’electrònic s’ha arribat al descans.

Ha estat a l’inici de la segona, al minut, 31, quan Raúl Pelicano ha escurçat les distàncies amb l’1 a 2.  Les ocasions més clares dels reusencs han estat a bola aturada. Al 35, han disposat d’una directa però Raül Marín no ha aconseguit superar Llaverola i deu minuts més tard, l’ha tingut Marc Torra, corresponent a la desena falta dels locals, però tampoc ha pogut anotar.

Quan faltaven deu segons pel final de l’encontre i amb el marcador ajustat, els gironins han iniciat una jugada a l’atac amb cinc jugadors de pista per buscar l’empat en el darrer sospir, però Salvat ha robat la bola al mig del camp i Torra ha sentenciat la victòria amb el tercer. El pròxim partit dels d’Enrico Mariotti serà diumenge 30, a les sis de la tarda a la pista del CP Vic.

Fitxa tècnica:

Citylift Girona CH: Jaume Llaverola, Raul Pelicano, Marc Gómez, Borja Ramon i Marc Povedano – cinc inicial -  David Carles, Josep Hernández.

Reus Deportiu La Fira:  Pedro Henriques, Albert Casanovas, Matías Platero, Marc Torra i Raül Marín - cinc inicial – Àlex Rodríguez, Joan Salvat.

Àrbitres: Antoni Ribó i Álvaro De La Hera.