Empat entre el CF Reddis i el Cambrils Unió en un partit emocionant

19 de Desembre de 2021, per
  • Xavi CM

A l'Estadi municipal de Reus s'han enfrontat aquest diumenge al migdia, els dos millors equips del subgrup 8A de Segona Catalana: el CF Reddis i el Cambrils Unió. El derbi comarcal ha resultat molt emocionant i ha fet que les grades de l'estadi mostressin un bon aspecte.

El CF Reddis s'ha avançat ràpidament en el marcador amb un gol d'Erik González, al minut 2. Els primers 20 minuts de l’encontre han estat de domini local, però a partir d'aquí el Cambrils ha estirat les línies i ha pressionat la porteria contrària per aconseguir l'empat.

En l'inici de la segona part, el Cambrils Unió ha seguit buscant el gol de l'empat, però ha estat el CF Reddis qui, al minut 61, aconseguiria el segon gol en un bon contraatac culminat per Erik. Semblava que el partit estava sentenciat, però al minut 64,, el Cambrils ha escurçat distàncies i ha situat el marcador el 2 a 1 amb un gol d'Ikaro. A la mitja hora final, el Cambrils ha intentat buscar el gol de l'empat i el CF Reddis ha respost amb perillosos contraatacs que no han acabat en gol per molt poc.

En el temps afegit i en una falta a la frontal de l'àrea, el conjunt mariner ha fet l'empat a 2 definitiu mitjançant Agüero. El gol ha fet esclatar d'alegria als jugadors i aficionats cambrilencs.

Amb aquest empat, el CF Reddis manté el lideratge amb tres punts d'avantatge sobre el Cambrils, que és el segon classificat.