L'Athletic Club doblega un CF Reus sense gol

Els bascos s'han desfet dels roig-i-negres amb un còmode 3-0

29 de Juliol de 2017, per Redacció
  • Un instant del partit contra els bascos, amb el portuguès Vaz en primer terme

CF Reus

El CF Reus ha perdut per 3 gols a 0 el matx amistós que aquest dissabte a la tarda l'ha enfrontat a un dels històrics del futbol estatal, l'Athletic Club. Les instal·lacions de la SD Leioa han acollit l'encontre, el tercer de la pretemporada roig-i-negra. El tècnic dels reusencs, Aritz López Garai, ha aprofitat el xoc per fer noves proves de cara a trobar el seu esquema de joc. El porter Santamaría, fitxat aquest mercat d'estiu, ha estat titular. Campins, Olmo i l'acabat d'incorporar Àlex Carbonell també han saltat a la gespa com a part de l'onze inicial.

Els biscaïns s'han avançat al minut 35, a la sortida d'un còrner. San José ha enviat la porteria al fons de la xarxa amb una bona rematada de cap, tot i que minuts abans el CF Reus ha gaudit d'una bona ocasió que el jove Oribe no ha pogut materialitzar. Amb la derrota per la mínima s'ha arribat al descans, i ja a la represa s'ha produït de seguida la jugada que ha donat lloc al 2-0. Al minut 52, l'equip blanc-i-vermell s'ha vist afavorit amb un penal que ha estat transformat per per Aketxe. Més tard, el 'míster' dels del Baix Camp ha canviat pràcticament tot l'equip.

Migue García, Miramón, Edgar Hernández i Querol han estat alguns dels homes de refresc. L'últim ha estat actiu, i només intervenir al joc s'ha quedat sol davant del porter dels bascos, Kepa, però ha perdut el duel. Uns minuts després, al minut 66, Williams ha fet la tercera i última diana de l'Athletic Club. El davanter, una de les joves estrelles del 'Cuco' Ziganda, ha entrat al partit a la segona part. Altre cop Querol, a les acaballes de l'amistós, ha pogut reduir distàncies al marcador amb una centrada xut que, malgrat tot, no ha volgut acabar entrant. En els tres testos de pretemporada, el CF Reus tan sols ha vist porteria un cop (a Ascó, gràcies a l'encert de Querol).

L'actualitat roig-i-negra se centra ara en la planificació dels entrenaments de la setmana vinent i, als despatxos, en acabar de perfilar la plantilla abans de l'inici de La Liga 123. El CF Reus disputarà amistosos amb la UE Cornellà (el 2 d'agost, a l'annex de l'Estadi), el València Mestalla (el proper dissabte, a la ciutat esportiva del club 'xé') i amb el Lleida, el 9 d'agost, en un torneig d'homenatge a la figura d'Emili Vicente a la capital del Segrià. Posteriorment jugarà a Reus davant del Girona.