Núria Gil es corona de nou en el campionat de Catalunya de trail

04 d'Abril de 2023, per Reusdigital.cat
  • Núria Gil

Trailrun.es

L’atleta reusenca Núria Gil, va ser la guanyadora, el passat diumenge, de la prova femenina de la Cerdanyola Trail, organitzada per la Federació Catalana d’Atletisme. La prova comptava amb un traçat de 25 quilòmetres amb un desnivell de 1.303 metres i partia de Sant Julià de Cerdanyola.

Núria Gil arribava a la meta amb un temps de 2 hores, 27 minuts i 50 segons.  En segon lloc va quedar Natalia González i en tercer Gisela Carrion, companya de Núria Gil en CE Penedès, que va obtenir el triomf per equips.

Aquest campionat serveix com a referència perquè la federació confeccioni la selecció que representarà a Catalunya en el Campionat d'Espanya de Trail de Federacions Autonòmiques que es disputarà a Navarra el pròxim 7 de maig.