Divendres, 26 d'Abril de 2024

Victòria del Reus amb recompensa

Els reusencs han guanyat 4 a 7 al Lloret i retallen distàncies amb el quart classificat

24 d'Abril de 2016, per Clàudia Bonet
  • El Reus s'ha imposat al Lloret

El Reus Deportiu s'emporta els tres punts de la pista del CH Lloret (Selva), després d'imposar-se per 4 gols a 7. Els reusencs escurcen les distàncies i se situen a tres punts de la quarta posició, que ocupa el Moritz Vendrell. Els vendrellencs després de sis jornades sense afluixar, han perdut per 5 gols a 3 amb l'Igualada.

Els locals han estat els primers a avisar a la porteria de Roger Molina, però han estat els reusencs qui han estrenat l'electrònic. Tot i així, el gol no ha arribat fins al minut 20 quan, de penal, Marc Coy ha anotat el primer. Un minut més tard, amb el 0 a 1, el Lloret també ha disposat d'un penal, però Molina ha aturat el tir de Roger Martí. Els locals han insistit i Xavier Crespo ha tornat a establir l'empat abans del descans.

En el segon temps, el marcador s'ha capgirat. Just a l'inici, Xavier Sulé ha fet pujar l'1 a 2 que avançava el seu equip. L'avantatge dels locals però, ha durat poc, ja que Marc Coy, tot i fallar un penal al 27, tornaria a aparèixer per fer el segon dels roig-i-negres, al minut 30. Els de Manuel Barcelo han arribat a la desena falta d'equip i Marín ha aprofitat el tir directe per tornar a decantar la balança a favor dels reusencs. Un minut més tard, al 40, de penal, Marc Coy anotaria el quart dels roig-i-negres i el seu tercer gol de la nit. Amb el partit encarrilat, els locals també han disposat d'ocasions i Carbó ha retallat les distàncies amb una diana al 43.

En els darrers minuts, s'ha intensificat el ritme i s'ha vist reflectit en el marcador. Amb tres minuts s'han vist fins a quatre gols. Marc Ollé ha establert el 3 a 5 al 48, però no ha passat ni un minut que Crespo ha retallat distàncies amb el 4 a 5. Manuel Barcelo ha decidit jugar amb cinc jugadors de pista per intentar l'últim atac, però Marín ha robat una bola i ha sentenciat amb el 4 a 6. Finalment, Marc Coy, aprofitaria els últims instants per fer pujar el setè i definitiu. Amb el 4 a 7, els reusencs sumen tres punts importantíssims que els permeten retallar distàncies amb el quart classificat, un Moritz Vendrell que ha perdut per 5 gols a 3 amb l'Igualada. El pròxim partit serà  contra el CP Calafell, dissabte 30 d'abril, a les nou del vespre al Palau d'Esports.

CH Lloret:  Ferran Serra, Jordi Carbó, David Plaza, Marc Grau i Àlex Grau -cinc inicial-.  Xavier Crespo, Xavier Sulé i Roger Martí.

Reus Deportiu: Roger Molina, Xavi Rubio, Matías Platero, Marc Coy i Raül Marín -cinc inicial-. Joan Salvat i Marc Ollé.

Àrbitres: Iñigo López i Rubén Fernández.