Dimarts, 14 de Maig de 2024

Victòria 'in extremis' contra el cuer

El Reus Deportiu es complica la vida contra l'Asturhockey en un partit que dominava per 4-1 al descans / Dos gols de Marín i Salvat al minut 50 donen la victòria final (7-5)

28 de Gener de 2018, per Infocamp
  • Els jugadors del Reus Deportiu celebren una victòria suada davant l'Asturhockey

El Reus Deportiu dominaria en una primera part solvent de l'equip de Jordi Garcia. Tot i anotar el primer gol Pelayo al minut 12 per l'Asturhockey (0-1), el Reus reaccionaria amb gols de Salvat al minut 16, Romà Bancells i dos de Marín, els dos al minut 25 (4-1).

Però en la represa, l'Asturhockey donaria la sorpresa arribant a empatar el partit a 4, amb gols de Pelayo, Curro i Fandos. Al minut 47, Marín anotaria el 5-4 aprofitant la 10a falta dels visitants, però en la desena del Reus Deportiu, un minut més tard, Pelayo tornaria a igualar el partit.

Finalment, amb un Reus bolcat en atac, Marín anotaria el 6-5 al minut 50. En els últims segons i l'Asturhockey atacant amb un menys, Salvat anotaria a plaer el definitiu 7-5.

La victòria suada i treballada davant el cuer de l'OK Lliga manté al Reus Deportiu afincat en la tercera posició.