L'Alnimar Reus comença la final amb mal peu

Els de Reus han perdut per 7 a 0 amb el Barça

31 de Maig de 2008, per Josep Gallofré
  • Caldú mira enfonsat la celebració d'un gol barceloní

En el minut 5 Alberto Borregán ja avançava el Barça. El Reus sense cap dels seus constructors, ha anat veient com l'equip local es feia amb el control de la pilota i del partit. Només Pedrito Gil intentava aproximar-se, sense èxit, a la porteria d'Egurrola.

Al minut 9, una passada de Masoliver servia perquè Carlos López fes pujar el 2 a 0 al marcador. Un minut més tard, Alberto Borregán deixava gairebé sentenciat el partit fent el 3 a 0.

El Reus ha estat completament desubicat i no ha donat en cap moment la imatge d'aquell equip que va donar la cara a la Final Four. En el dinou, l'ex reusenc Teixidó tornava a batre Trabal amb un xut des del mig del camp.

Ja a la segona part, el Reus ha intentat apropar-se a la porteria barcelonina amb una falta directe de Gil i algun xut llunyà de Molet, tot i això Egurrola ha acabat amb la porteria a zero. Qui si s'ha aproximat amb èxit, fent el sisè del seu equip, ha estat el jove Vergés en el minut 33.

Jordi Garcia ha entrat a falta de cinc minuts només per buscar la targeta blava què li impedirà jugar el segon partit de la final. Garcia ha aprofitat els seus problemes físics per forçar també l'acumulació.

En el darrer segon del partit, Cristian Rodríguez ha endossat el 7 a 0 definitiu.

El segon duel serà diumenge a les 12:30 al Palau Blaugrana, retransmès per Canal 33, on els reusencs buscaran netejar la imatge que han donat.