L'escola Rocabruna de les Borges del Camp se solidaritza amb la comunitat educativa de les Illes Balears

15 de Setembre de 2013, per Redacció

  • Balla de 'La Balanguera' al patí de l'escola Rocabruna

    Cedida

L’Escola Rocabruna de les Borges del Camp ha donat suport a la comunicat educativa de les Illes Balears i Pitiüses amb la lectura d'una sèrie de poemes de diversos autors balears i una ballada conjunta de la cançó tradicional 'La Balanguera', del mallorquí Joan Alcover.

La comunitat educativa de Balears ha iniciat una vaga indefinida davant la imposició per part del govern de les Illes i l'executiu espanyol pel decret del tractament Integral de Llengües, que arracona el català com a llengua vehicular i pròpia del sistema educatiu.

 

Escriviu el vostre comentari

Regles de participació

Aquest servei es planteja com un espai obert en el qual s'expressen lliurement les opinions de les persones que visiten el web, i no s'ha d'utilitzar per fer desmentits, desinformar o atacar a tercers. Si us cal enviar una correcció per a una notícia, podeu utilitzar el formulari per enviar informació d'interès periodístic. A Reus digital entenem que els lectors d'aquest mitjà són persones respectuoses, amb capacitat per comentar sense necessitat de fer crítica destructiva, provocar o atemptar contra l'honor de les persones. En qualsevol cas, si algun comentari es considera fora de lloc, s'esborrarà. Reusdigital.cat no es fa responsable de les opinions dels comentaristes. Que aquest servei de comentaris es mantingui actiu depèn de les persones que l'utilitzen. Reusdigital.cat es reserva el dret d'emprendre accions legals contra les persones que emetin comentaris injuriosos, que ofenguin la imatge i l'honor de les persones o ataquin l'ordenament jurídic.