Dimarts, 24 d'Abril de 2018

El periodista Vicent Partal presentarà el seu nou llibre a Falset

13 d'Abril de 2018, per Redacció
  • El periodista Vicent Partal

    comunicacio21.cat

El periodista i director de Vilaweb, Vicent Partal, presentarà el seu llibre 'Nou homenatge a Catalunya' (Ara Llibres), el divendres, 13 de juliol, a les 7 de la tarda, al Teatre l'Artesana de Falset.

EL nou treball de Partal és un llibre apassionant anomenat a ser un document clau d'aquest període de la nostra història. La gènesi del procés que ha de portar a Catalunya a aconseguir l'estatus d'estat independent es perd en la història. No obstant això, per entendre on estem i per què hem arribat fins aquí cal detenir-se i veure el camí recorregut perquè durant l'última dècada Catalunya ha protagonitzat una epopeia única en la història contemporània d'Europa.

El gran relat d'aquest moviment no es pot escriure sense la petita història dels seus protagonistes, i això és el que fa Vicent Partal, amb informació que no havia vist la llum fins ara i el pòsit de reflexió que dóna l'experiència.

L'acte està organitzat per l'Ajuntament de Falset i Reusdigital.cat, i s'inclou en la celebració del 10è aniversari del mitjà digital.

COMENTARIS (0)