Dimarts, 19 de Juny de 2018

Una empresa importadora de Sao Paulo s'interessa pels productes de Falset

Diverses empreses de la capital del Priorat exportaran els seus productes al Brasil

30 de Juny de 2017, per Redacció
  • Reunió a l'Ajuntament de Falset d'empreses del municipi per promoure la comercialització al Brasil

    Cedida

L'Ajuntament de Falset va acollir, aquest dijous, una reunió per promoure la comercialització de productes de la localitat al Brasil (concretament a Sao Paulo), arran de l'interès pel vi, l'oli i altres productes del territori que una empresa d'importació havia manifestat a la regidoria de Promoció Econòmica.
 
De fet, l'empresa ja ha testat l'acceptació d'alguns productes a botigues especialitzades i gourmet de la ciutat brasilera i, donada la bona resposta obtinguda, ha decidit apostar finalment per la seva comercialització al país sud-americà.
 
Les empreses locals que van prendre part de la reunió i que iniciaran la exportació dels seus productes en el marc d'aquesta iniciativa són la Cooperativa Falset Marçà, Cellers Pascona i Priorat Natur, empreses que s'adaptaven als requeriments actuals en quant a producte i logística que demandava l'empresa d'importació. L'empresa importadora també comercialitzarà productes de Celler Ronadelles, de Cornudella.
 
El regidor de Promoció Econòmica de Falset, Antoni Muntané, espera que "aquesta aposta per la comercialització dels productes locals sigui un èxit i serveixi perquè la importadora ampliï el seu catàleg amb més productes d'altres empreses del nostre poble". 
 
"El vi, l'oli d'oliva, els fruits secs i altres que es produeixen i s'elaboren a Falset i a la comarca són d'una gran qualitat, i encaixen amb el perfil de client amb un poder adquisitiu alt al qual s'adreça l'empresa importadora, amb força experiència en la comercialització de productes de l'Estat al Brasil", afegeix Muntané.
 
El regidor també recorda que "sempre hem dit que estem al servei de les empreses de la localitat i, per aquest motiu, quan es va plantejar aquesta oportunitat no vam dubtar en oferir-los-hi la nostra ajuda en tot allò que estigués a les nostres mans".

Notícies relacionades: 

BUTLLETÍ DE NOTÍCIES

Indica el teu correu electrònic i estigues al dia de tot el que passa a la ciutat


El més llegit


COMENTARIS (0)

Reportatges