Els millors bonsais, en una exposició a l'antic Hospital de Reus

La mostra, que se celebra aquest cap de setmana, està inclosa en els actes de la capitalitat cultural catalana d'enguany

21 d'Abril de 2017, per Redacció

  • L'exposició té lloc aquest cap de setmana

    Reusdigital

L’Associació Cultural Club Bonsai Reus organitza, aquest divendres i dissabte 22, als espais de l'antic Hospital de Sant Joan, la 21a Mostra Catalana de Bonsai. És una iniciativa que s'ha inclòs en el marc dels actes de Reus Capital de la Cultura Catalana 2017. A més de l'exposició, l'antic hospital també serà escenari diumenge al migdia, Diada de Sant Jordi, de la trobada d'entitats que formen part de la Coordinadora Catalana de Bonsai.

Durant aquests dos dies, el vestíbul de l’antic Hospital de Sant Joan presenta una extensa exposició d’arbres conreats mitjançant aquesta tècnica de cultiu oriental provinents de diferents indrets de Catalunya. A la vegada, hi haurà diversos tallers i demostracions amb la participació de destacats professionals, així com d’una demostració d’art floral 'Ikebana'. Complementàriament, hi haurà un espai dedicat a conèixer les diverses eines, estris i torretes de ceràmica que s’utilitzen habitualment.

L’horari d’exposició i activitats, el dissabte, és de 10 del matí a 1 del migdia i de 6 a 8 de la tarda. El diumenge serà de les 11 del matí a les 2 del migdia i de les 5 a les 8 de la tarda. De cara a la inauguració, dissabte a les 6, està prevista la presència del batlle Carles Pellicer.

Etiquetes: 

Notícies relacionades: 

Escriviu el vostre comentari

Regles de participació

Aquest servei es planteja com un espai obert en el qual s'expressen lliurement les opinions de les persones que visiten el web, i no s'ha d'utilitzar per fer desmentits, desinformar o atacar a tercers. Si us cal enviar una correcció per a una notícia, podeu utilitzar el formulari per enviar informació d'interès periodístic. A Reus digital entenem que els lectors d'aquest mitjà són persones respectuoses, amb capacitat per comentar sense necessitat de fer crítica destructiva, provocar o atemptar contra l'honor de les persones. En qualsevol cas, si algun comentari es considera fora de lloc, s'esborrarà. Reusdigital.cat no es fa responsable de les opinions dels comentaristes. Que aquest servei de comentaris es mantingui actiu depèn de les persones que l'utilitzen. Reusdigital.cat es reserva el dret d'emprendre accions legals contra les persones que emetin comentaris injuriosos, que ofenguin la imatge i l'honor de les persones o ataquin l'ordenament jurídic.