Dimecres, 20 de Juny de 2018

Els millors bonsais, en una exposició a l'antic Hospital de Reus

La mostra, que se celebra aquest cap de setmana, està inclosa en els actes de la capitalitat cultural catalana d'enguany

21 d'Abril de 2017, per Redacció
  • L'exposició té lloc aquest cap de setmana

    Reusdigital

L’Associació Cultural Club Bonsai Reus organitza, aquest divendres i dissabte 22, als espais de l'antic Hospital de Sant Joan, la 21a Mostra Catalana de Bonsai. És una iniciativa que s'ha inclòs en el marc dels actes de Reus Capital de la Cultura Catalana 2017. A més de l'exposició, l'antic hospital també serà escenari diumenge al migdia, Diada de Sant Jordi, de la trobada d'entitats que formen part de la Coordinadora Catalana de Bonsai.

Durant aquests dos dies, el vestíbul de l’antic Hospital de Sant Joan presenta una extensa exposició d’arbres conreats mitjançant aquesta tècnica de cultiu oriental provinents de diferents indrets de Catalunya. A la vegada, hi haurà diversos tallers i demostracions amb la participació de destacats professionals, així com d’una demostració d’art floral 'Ikebana'. Complementàriament, hi haurà un espai dedicat a conèixer les diverses eines, estris i torretes de ceràmica que s’utilitzen habitualment.

L’horari d’exposició i activitats, el dissabte, és de 10 del matí a 1 del migdia i de 6 a 8 de la tarda. El diumenge serà de les 11 del matí a les 2 del migdia i de les 5 a les 8 de la tarda. De cara a la inauguració, dissabte a les 6, està prevista la presència del batlle Carles Pellicer.

COMENTARIS (0)

Reportatges