Dimarts, 26 de Març de 2019

Llauradó repetirà com a cap de llista d'Esquerra a les municipals de l'any vinent

L'assemblea de la formació celebrada aquest dijous al vespre l'escull com a alcaldable

26 d'Abril de 2018, per Redacció
  • Llauradó, al faristol, aquest dijous al vespre

    Cedida

Tal i com era de preveure, Noemí Llauradó serà la cap de llista d'Esquerra republicana de Catalunya a les eleccions municipals de 2019. L'assemblea del partit, celebrada aquest passat dijous al vespre, i que ha estat oberta a la militància i als amics, ha servit per refermar l'aposta per la també diputada al Parlament. Llauradó ha estat l'única candidata que ha presentat els avals corresponents segons el reglament del partit, tot i que no li calia en ser la candidata proposada per l'executiva local de la ciutat.  

Llauradó ha exposat que de cara a l'any vinent, i al capdavant d'ERC, "defensarem el nostre caràcter republicà a la ciutat amb una estratègia de ciutat a mig i llarg termini i el foment a la participació". La presidenta local, Ester Alberich, ha indicat per part seva que la presència de la republicana reusenca com a diputada "és un èxit". 

En conseqüència, Llauradó repetirà com a cap de llista republicana a les eleccions municipals. L'objectiu de la formació, tal i com va apuntar aquesta dies abans en una entrevista a Reusdigital.cat, és convertir-se "en la primera força d'esquerres" a la ciutat després dels comicis de l'any que ve. 

COMENTARIS (1)

Comentaris

Enric  27 d'Abril de 2018

Muy mala getion

Después de la mala gestión en nuestro hospital y con en déficit en las cuentas no tiene ningún crédito político, seguramente podrían encontrar a alguien con mucho mas carisma político

Reportatges