Un sotsinspector de la Guàrdia Urbana, reconegut per Interior

El guardó s'entregarà el proper divendres, 21 d'abril

13 d'Abril de 2017, per Redacció

  • La Guàrdia Urbana ha rebut un nou reconeixemetn del departament d'Interior

    Reusdigital.cat

La Guàrdia Urbana de Reus ha rebut un nou reconeixement de part del Departament d’Interior de la Generalitat de Catalunya amb l’atorgament de la Medalla de bronze al mèrit policial amb distintiu blau al sotsinspector del cos de seguretat municipal, Joan Bonillo. La concessió del distintiu, atorgada pel conseller d’Interior, Jordi Jané, ve motivada per les aportacions professionals del sotsinspector, que han suposat "un augment de l’eficàcia i del prestigi de la Guàrdia Urbana de Reus". El lliurament de la medalla tindrà lloc a Barcelona, en el marc de l’acte central del Dia de les Esquadres, el divendres 21 d’abril.

El reconeixement a Bonillo se suma a les condecoracions amb les medalles de bronze amb distintiu blau amb què el cos dels Mossos d’Esquadra ja va distingir l’any 2013 el cap de la Guàrdia Urbana de Reus, Ricard Pagès; i l’any passat al sotsinspector Pedro Muñoz.

La condecoració al mèrit policial reconeix el compliment de les obligacions professionals o realitzar estudis professionals o científics de caràcter policial que comportin prestigi per al cos dels Mossos d’Esquadra.

Etiquetes: 

Notícies relacionades: 

Escriviu el vostre comentari

Regles de participació

Aquest servei es planteja com un espai obert en el qual s'expressen lliurement les opinions de les persones que visiten el web, i no s'ha d'utilitzar per fer desmentits, desinformar o atacar a tercers. Si us cal enviar una correcció per a una notícia, podeu utilitzar el formulari per enviar informació d'interès periodístic. A Reus digital entenem que els lectors d'aquest mitjà són persones respectuoses, amb capacitat per comentar sense necessitat de fer crítica destructiva, provocar o atemptar contra l'honor de les persones. En qualsevol cas, si algun comentari es considera fora de lloc, s'esborrarà. Reusdigital.cat no es fa responsable de les opinions dels comentaristes. Que aquest servei de comentaris es mantingui actiu depèn de les persones que l'utilitzen. Reusdigital.cat es reserva el dret d'emprendre accions legals contra les persones que emetin comentaris injuriosos, que ofenguin la imatge i l'honor de les persones o ataquin l'ordenament jurídic.