Diumenge, 12 de Maig de 2024

Victòria patida del Reus a la pista del CH Mataró

Els roig-i-negres guanyen per 3 a 5 davant un Mataró que els ha posat contra les cordes

19 de Setembre de 2014, per Clàudia Bonet
  • El Reus Deportiu ha guanyat en el seu debut a l'OK Lliga

Josep Gallofré

La primera meitat ha estat marcada per les intervencions decisives dels porters Jordi Esteve i Roger Molina. S'han pogut veure fins a quatre faltes directes i tres penals. Al minut 2, Martí Casas ha vist una blava i Jepi Selva ha disposat de la primera directa del partit, però Esteve ha evitat el gol. Tan sols tres minuts més tard, ha estat Xavi Costa qui ha vist una blava i en el tir directe, Martí Casas ha estrenat l'electrònic. Els reusencs pressionaven però els mataronins també han sortit plantant cara i conscients de la importància de cada ocasió per poder desequilibrar el marcador.

Joan Salvat, al minut 8, ha tornat a establir la igualtat amb l'1 a 1. Roger Molina ha aturat un llançament de penal de Povedano i Jordi Esteve ha fet el mateix amb el tir de Marc Coy. Els dos porters han estat impecables en les intervencions a pilota aturada. Al 24, ha arribat la desena falta dels reusencs, però Povedano ha enviat la bola fora. Instants més tard, els de Joan Carles Vadillo han disposat d'una altra oportunitat amb un penal, però Molina, un cop més, n'ha aturat el tir. Jordi Esteve ha estat l'encarregat d'evadir l'última ocasió dels reusencs corresponent a la desena falta dels locals, refusant la bola de Xavi Costa.

En la represa, la intensitat i el protagonisme de les accions a pilota aturada han continuat presents. Al 30, l'àrbitre ha assenyalat un penal a favor dels locals i ha mostrat una blava a Matías Platero, però Povedano ha enviat la bola fora. Els reusencs han jugat dos minuts amb un home menys i al 34, Jepi Selva ha avançat per primer cop als d'Alejandro Domínguez amb l'1 a 2.

El partit s'ha encallat i els locals han posat les coses difícils als reusencs. Al 36, l'àrbitre ha mostrat una blava a Costa, la segona del partit, i una altra a l'entrenador mataroní, Joan Carles Vadillo. Jepi Selva ha enviat la bola fora en l'execució de la quinzena falta dels locals. Instants més tard, al 40, Aniol Mangas ha vist una blava i els reusencs han disposat d'un penal a favor que Xavi Rubio ha convertit amb el tercer dels roig-i-negres.  Al 43, Jepi Selva ha ampliat les distàncies amb el quart gol.

Els locals han disposat d'un penal que Èric Florenza no ha aconseguit transformar. Les oportunitats dels  mataronins per retallar distàncies han seguit amb la quinzena falta dels reusencs. En l'execució del tir per part de  Martí Casas, Molina ha realitzat un penal i Povedano no ha perdonat. El mateix Povedano ha posat els reusencs contra les cordes fent pujar el 3 a 4 amb un llançament des de mitja pista. Jepi Selva, però, ha sentenciat transformant la vintena falta dels locals (3-5) i ha posat punt final a un partit encallat fins als últims instants.

CH Mataró:  Jordi Esteve, Aniol Mangas, Èric Florenza, Èric Serra i Martí Casas -cinc inicial-. Marçal Oliana, Oriol Parera, Marc Povedano.

Reus Deportiu: Roger Molina, Joan Salvat, Xavi Costa, Jepi Selva i Matías Platero -cinc inicial-. Marc Coy, Xavi Rubio.