Dilluns, 20 de Maig de 2024

 

Quan empleneu el formulari ens heu de facilitar les vostres dades de contacte, atès que potser ens interessarà contactar amb vosaltres per aclarir algun detall, de tipus legal o periodístic.

Enviar una notícia

Si ens voleu enviar una notícia en format text, cal que que empleneu el camp de Comentaris d'interès amb la informació periodística. Escriviu allí directament la notícia, o copieu-la i enganxeu-la des del vostre programa editor de text.

Desmentir una notícia

Si penseu que algun contingut no és correcte o, per exemple, atempta contra la intimitat de les persones, si us plau utilitzeu aquest formulari per fer-ne denúncia privada. Us preguem que no utilitzeu els comentaris de les notícies per fer crítiques no constructives o desmentits.

Enviar una fotografia

Si ens envieu una foto, és preferible que abans hagi estat publicada en algun sistema de fotografies d'accés públic tipus Fotolog, i cal que ens envieu l'adreça web de la pàgina o un enllaç directe a la foto. També ens podeu enviar una fotografia per correu electrònic a redaccio@reusdigital.cat

Enviar un vídeo

Si ens voleu enviar un vídeo abans ha d'haver estat pujat i publicat a YouTube.com, Blip.tv, Vimeo.com, MetaCafe.com o un sistema similar d'accés públic i que permeti enllaçar el vídeo des d'un altre lloc web. Un cop publicat a YouTube, per exemple, ens podeu enviar l'adreça de la pàgina on està integrat, nosaltres n'estudiarem el contingut i decidirem si és adient o no publicar-lo. S'ha de respectar una política de privacitat i, alhora, sentit comú quant a la publicació d'imatges, per la qual cosa ens reservem el dret de publicar o no publicar el vídeo que ens envieu.