Divendres, 02 de Juny de 2023

El 23 d'abril de 2008, els periodistes Marià Arbonès, Jordi Garcia, Josep Gallofré, Jaume Garcia i Josep Cartanyà vam posar en marxa Reusdigital.cat, un web per informar sobre les qüestions que sorgeixen a Reus i al Camp de Tarragona. En el grup de socis promotors s’hi van afegir els periodistes Enrique Canovaca, el novembre de 2010, i Tomàs Carot, el juny de 2015.

La redacció de Reusdigital.cat està formada per Marià Arbonès (director), Marc Busquets (cap de redacció), Estel Romeu, Isabel Martínez, Josep Gallofré i Jordi Garcia. El mitjà té un equip de col·laboradors compost per: Adrià de las Heras, Sergi Prades, Josep Cartanyà, Édel Martínez, Jordi Benavent, David Fernández, Aleix Pérez, Anton Baiges (corrector lingüista) i Adrià Martínez (dissenyador gràfic).

Reusdigital.cat es caracteritza per ser un mitjà innovador, per les condicions tècniques que ofereix i per la seva pràctica en el periodisme digital, amb l'objectiu de contribuir en positiu en la necessària transformació del model comunicatiu establert pels mitjans tradicionals. A més, de la seva condició de proximitat, la independència en comunicació i l'aposta per la participació. El mitjà també es fonamenta en el desenvolupament de la democràcia, la pau i el respecte als pobles.

Reusdigital.cat no es fa responsable de les opinions dels articulistes ni comparteix necessàriament les opinions manifestades. Només els autors signants en són responsables.

L'empresa editora és Reus Comunicació Digital.

Dipòsit legal: T-85-2010