Dilluns, 17 de Juny de 2024

El 23 d'abril de 2008, els periodistes Marià Arbonès, Jordi Garcia, Josep Gallofré, Jaume Garcia i Josep Cartanyà vam posar en marxa Reusdigital.cat, un web per informar sobre qüestions sorgides de Reus i del Camp de Tarragona. Posteriorment, en el grup de socis promotors s’hi van afegir els periodistes Enrique Canovaca i Tomàs Carot.

La redacció de Reusdigital.cat està formada per Marià Arbonès (director), Raúl Rodríguez (Cap de redacció), Aleix Pérez, Júlia Vernet, Isabel Martínez, Josep Gallofré, Jordi Benavent i Jordi Garcia. El mitjà té un equip de col·laboradors format per Josep Cartanyà, Anna Martínez, Jordi Suàrez i David Fernández. A més, compta amb les funcions d'Anton Baiges (corrector lingüista) i d'Adrià Martínez (dissenyador gràfic).

Reusdigital.cat es caracteritza per ser un mitjà innovador, per les condicions tècniques que ofereix i per la seva pràctica en el periodisme digital, amb l'objectiu de contribuir en positiu en la necessària transformació del model comunicatiu establert pels mitjans tradicionals. A més, de la seva condició de proximitat, la independència en comunicació i l'aposta per la participació. El mitjà també es fonamenta en el desenvolupament de la democràcia, la pau i el respecte als pobles.

Reusdigital.cat no es fa responsable de les opinions dels articulistes ni comparteix necessàriament les opinions manifestades. Només els autors signants en són responsables.

L'empresa editora és Reus Comunicació Digital.

Dipòsit legal: T-85-2010