Dimarts, 19 de Novembre de 2024

Territori | SALUT

20/05/2024

El risc cardiometabòlic en infants augmenta amb els aliments ultraprocessats

Un alt consum d'aliments ultraprocessats durant la infantesa s'associa a una pitjor salut cardiometabòlica. Aquesta és la principal conclusió d'un estudi liderat per un equip investigador de la Unitat de...


Món URV | SOCIETAT

01/02/2024

Un estudi de la URV associa el consum d'aliments ultraprocessats a una pitjor qualitat d'esperma

Un grup de recerca liderat per la Universitat Rovira i Virgili amb la participació de l'Institut d'Investigació Sanitària Pere Virgili (IISPV) i el CIBEROBN ha associat la relació entre el consum d'aliments...


Món URV | RECERCA

15/11/2020

Una alimentació rica en greixos i sucres d’ultraprocessats augmenta les possibilitat de tenir dolor muscular

Un equip investigador de la Universitat Rovira i Virgili (URV) ha observat que el fet de seguir una alimentació rica en greixos i sucres presents en aliments ultraprocessats (com la brioixeria) durant un...