Dissabte, 04 de Maig de 2024

Vallès (PSC): 'Doneu-nos una oportunitat, ho farem bé'

La primera carpa informativa del PSC de Reus aposta per la millora del barri Horts de Miró

08 de Maig de 2015, per Cristina Valls
  • Francesc Vallès demana el vot a ciutadans del barri Horts de Miró

    Cedida

  • Membres del PSC a la carpa informativa

    Cedida

La primera carpa informativa de la campanya del PSC de Reus s'ha instal·lat al Carrer de Cels Gomis i Mestres, aquest divendres a la tarda, en un punt horari molt afavoridor: quan les famílies tornen de recollir els nens de l'escola. L'alcaldable socialista, Francesc Vallès, ha optat per “un barri de tradició obrera"  que  "necessita un canvi" de forma urgent, perquè es troba "mancat de serveis". En concret, ha destacat que el barri Horts de Miró precisa de poda d'arbres, neteja d'espais públics a causa de l'incivisme i la creació d'un espai adient per aparcar els cotxes.

Bosses vermelles, globus i ventalls informatius en forma de bombeta han estat, entre d'altres, els recordatoris de les propostes de campanya. "Aquí pot trobar tots els càrrecs dels representants de la família socialista", informava el candidat per l’alcaldia de Reus a un ciutadà. La tipologia de "gent renovada, íntegra i honesta" és la definició qualitativa que ha aportat Vallès a la gent a peu de carrer.  El partit socialista ha detectat un canvi en la gent: "lestà més receptiva i espera un canvi", ha subratllat Francesc Vallès. A més, el socialista ha fet esment de l’aposta per la gestió dels serveis públics, que és el que fa falta als barris, segons el seu parer.

D'altra banda, un dels discursos que ha anat reproduint als caminants que s'apropaven a l’estand del partit ha estat el de la promesa electoral de la figura d'un regidor de Barris. Una persona pròxima que tindrà un despatx itinerant, cada setmana en un lloc diferent de la ciutat. "La gent estarà assabentada d’on es troba cada setmana" i, sobretot "estarà al costat dels ciutadans", ha detallat Vallès.

Feu clic sobre qualsevol fotografia per iniciar el passi de diapositives

reusdigital.cat Reus Diari Digital PSC campanya electoral

Notícies relacionades: 

BUTLLETÍ DE NOTÍCIES

Indica el teu correu electrònic i estigues al dia de tot el que passa a la ciutat


El més llegit


COMENTARIS (0)
He llegit i accepto la clàusula de comentaris
Autoritzo al tractament de les meves dades per poder rebre informació per mitjans electrònics

Reportatges