Dissabte, 27 de Juliol de 2024

Victòria del Reus que manté viva la lluita per la quarta plaça

Els roig-i-negres han guanyat per 4 gols a 3 al CP Vic (Osona) en una nit de comiats

10 de Maig de 2015, per Clàudia Bonet
  • El Reus ha guanyat per la mínima al CP Vic

    Clàudia Bonet

  • Xavi Costa s'acomiada de l'afició del Reus

    Clàudia Bonet

  • Jepi Selva deixa el club després dos anys

    Clàudia Bonet

  • Alejandro Domínguez marxa del Reus Deportiu després de sis temporades

    Clàudia Bonet

Als reusencs només els valia guanyar per seguir lluitant per la quarta plaça i tancar la temporada al Palau d'Esports amb una victòria davant l'afició roig-i-negra. Els d'Alejandro Domínguez han sortit ben organitzats en defensa i han anat creant perill a l'àrea de Carles Grau fins a aconseguir la recompensa. Xavi Rubio, al minut 9, ha avançat als reusencs amb un tir des de la banda esquerra que ha enviat al fons de la porteria. En el primer temps, el joc ha estat igualat, amb arribades dels dos equips.

Els vigatans també han provat la porteria de Roger Molina en repetides ocasions. Al 17, Jordi Burgaya i David Torres han tingut una clara oportunitat en un ràpid contracop, però el porter reusenc ha desviat la bola. Instants més tard, al 22, el mateix Torres ha establert l'empat. Amb l'1 a 1, Xavi Costa ha vist una blava i els visitants s'han quedat amb un home menys. Quan faltaven segons pel descans, els osonencs han comès la desena falta, però Marc Coy, encarregat d'executar el tir directe, ha enviat la bola fora.

El partit s'ha decidit al segon temps. Només començar la segona meitat, Matías Platero, al 26, ha fet pujar el segon. Instants més tard, l'àrbitre ha xiulat un penal a favor dels roig-i-negres que ha aturat Carles Grau. En la següent jugada però, Marc Coy amb un tir potent ha marcat el tercer.

Els reusencs han agafat avantatge i ja han anat sempre pel davant en el marcador. Al 31, l'àrbitre ha mostrat una blava a Ferran Font. En el corresponent tir directe, Grau ha aturat el llançament d'Ollé. Els vigatans han disposat d'una ocasió amb un penal per una falta sobre Ordeig però el mateix Ordeig ha estavellat la bola al pal de la porteria de Molina. Minuts més tard, han tingut una altra ocasió amb la desena falta dels locals però aquesta vegada ha estat Molina qui ha desviat el tir.

Al 38, els visitants han retallat distàncies amb un gol d'Ordeig. Els darrers minuts de partit, el ritme de joc s'ha intensificat. Xavi Rubio ha fet el quart després d'una bona combinació amb Ollé. Els reusencs encara han disposat d'una altra ocasió amb la quinzena falta dels visitants però Coy ha enviat la bola al pal. En els darrers segons de partit, ha estat al revés. Els roig-i-negres han comès la quinzena i David Torres ha retallat amb el 4 a 3. Amb aquest resultat s'ha arribat al final del penúltim encontre de la temporada.

Els jugadors d'Alejandro Domínguez sumen 51 punts i es mantenen a la cinquena posició a dos punts del tercer, CP Vic, i quart, Moritz Vendrell, classificats. Els vendrellencs han guanyat 1 a 8 a la pista de l'Enriel Pas Alcoy i per tant, segueixen a la quarta posició. L'última jornada de l'OK Lliga decidirà els quatre equips que disputaran la Lliga Europea la temporada vinent.

Una nit de comiats al Palau d'Esports

Acabat el partit i amb la victòria aconseguida davant l'afició roig-i-negra, el Palau d'Esports ha acomiadat els jugadors i el tècnic que deixen l'equip aquest final de temporada. Alejandro Domínguez marxa del club després de sis anys al capdavant de l'equip reusenc. Pel que fa a la plantilla, Xavi Costa i Jepi Selva també tanquen la seva etapa al Reus després de dues temporades, i també ho fa el jove porter, Luís Emilio Velasco.

Fitxa tècnica:

Reus Deportiu: Roger Molina, Xavi Costa, Xavi Rubio, Marc Coy i Matías Platero - cinc inicial -  Joan Salvat i Marc Ollé.

CP Vic: Carles Grau, Mia Ordeig, Romà Bancells, Jordi Burgaya i Cristian Rodríguez - cinc inicial – David Torres, Ferran Font i Roger Presas.

Feu clic sobre qualsevol fotografia per iniciar el passi de diapositives

reusdigital.cat Reus Diari Digital vic-reus hoquei
reusdigital.cat Reus Diari Digital vic-reus hoquei
reusdigital.cat Reus Diari Digital vic-reus hoquei

Notícies relacionades: 

BUTLLETÍ DE NOTÍCIES

Indica el teu correu electrònic i estigues al dia de tot el que passa a la ciutat


El més llegit



COMENTARIS (0)
He llegit i accepto la clàusula de comentaris
Autoritzo al tractament de les meves dades per poder rebre informació per mitjans electrònics

Reportatges