Divendres, 19 d'Abril de 2024

La Polar Gran Fondo La Musssara-Reus arriba als 4.000 ciclistes participants

Les xifres la situen com un dels esdeveniments amateurs referents en aquest esport

13 de Maig de 2015, per Redacció
  • Presentació de la segona edició de la Polar Gran Fons La Mussara-Reus

    Cedida

Uns 4.000 ciclistes participaran a la segona edició de Polar Gran Fons La Mussara-Reus, organitzada per Win Sports Factory, amb la col·laboració de Bicipark Reus, i que tindrà la seva sortida des des les instal·lacions de firaReus, aquest dissabte, 16 de maig, a dos quarts de 8 del matí. Aquesta marxa cicloturista ofereix dues distàncies per recórrer les carreteres de la demarcació de Tarragona. Una té un recorregut de 189 quilòmetres i 3.200 metres de desnivell positiu, mentre que l'altra té 97 quilòmetres i 1.600 metres de desnivell positiu. Els ciclistes, que vestiaran amb un maillot rosa, s'enfrontaran a set ports de muntanya amb el Coll de la Mussara com a principal dificultat.

Després d'esgotar inscripcions en tres setmanes, Mauro Llorens, director de l'esdeveniment, ha afirmat que, des de l'organització, "és una satisfacció i una gran responsabilitat haver aconseguit duplicar el nombre d'inscrits en tan sols un any. El nostre objectiu és fer una marxa de gran qualitat i, amb aquest fi, hem reforçat i millorat els serveis als participants. A més, hem descentralitzat la sortida i l'arribada, fent la meta més accessible i, si és possible, més segura".

Nominat a esdeveniment revelació de l'any per la revista Sportlife, Polar Gran Fons La Mussara-Reus compta amb Polar com a patrocinador principal. El director general de Polar Ibèrica, Manuel Lafora, ha assegurat que "2014 va ser un èxit i 2015 ha estat un èxit rotund amb el qual ens atrevim a dir que som la marxa referent. Hem doblat participació i hem estès el territori, tenint a les 17 comunitats autònomes representades". D'altra banda, ha comentat que "ens omple d'orgull la participació de 337 dones".

La presentació ha comptat amb el suport institucional del regidor d'Esports, Miquel Domingo, qui ha remarcat "el compromís de Reus amb el món de l'esport". Domingo ha assegurat que "proves esportives com la d'aquest diumenge són un projecte de ciutat i ens posicionen en el sector del turisme esportiu". Finalment, ha agraït a l'organització que hagin tornat a confiar en les instal·lacions de firaReus per a aquesta prova.

BUTLLETÍ DE NOTÍCIES

Indica el teu correu electrònic i estigues al dia de tot el que passa a la ciutat


El més llegit


COMENTARIS (0)
He llegit i accepto la clàusula de comentaris
Autoritzo al tractament de les meves dades per poder rebre informació per mitjans electrònics