Cookie control
Dilluns, 14 d'Octubre de 2019

Arriba la 13a edició de Tast amb Llops

04 de Maig de 2019, per Redacció
  • Imatge de l'edició del 2016

    Montse Ferré

El proper dissabte 4 de maig la plaça de Dalt de Gratallops acollirà la 13a edició de Tast amb Llops que, aquest any, consolida la denominació 'Vins de Vila i Terroir' estrenada el 2018. Els vins que es podran tastar durant la cita, més de 50, són produccions molt limitades, marcades per la singularitat del terroir i la filosofia de vida dels productors, fonamentada en l’ecologia, la sostenibilitat, la diferenciació i l’artesania.

Tast amb Llops és una cita plenament arrelada al Priorat que té lloc el primer cap de setmana de la Fira del Vi. De fet, va ser el primer dels actes satèl·lit que es van organitzar a la comarca coincidint amb l’esdeveniment popular a Falset i manté l’ideari dels inicis: vins de gran qualitat i un espai de conversa i diàleg amb els elaboradors.

Més de la meitat de les entrades (al voltant de 130) ja estan reservades per amants del vi d’altres edicions, el que demostra l’alta fidelitat i la referència que té el certamen. 

Any rere any, la trobada té lloc en un entorn rural amable amb vistes a les vinyes, davant de l’Hotel Cal Llop. S’acompanya amb música en directe i un aperitiu servit per acompanyar el tast dels vins.

La 13a edició, la dels canvis a positiu

Aquest 2019, a la cita hi participaran els cellers de Gratallops que lideren la iniciativa des dels inicis amb la coordinació de l’Hotel Cal Llop i 6 cellers convidats en una edició, la 13a, que vol simbolitzar com diu la numerologia, la sort i el naixement, els canvis a positiu. També 13 són els girs que fa la lluna al llarg de l’any, i 13 les llunes de 28 dies del mes que són perfectes, harmòniques, ordenades i naturals. La influència de la lluna ajuda a regular l’experiència vital dels organismes evolutius amb voluntat. Cada vegada és més present també en la viticultura i en l’elaboració de vins.

A Tast amb Llops 2019 hi participaran 20 cellers amb un denominador comú: l’elaboració de vins de gran qualitat i de producció limitada que són un reflex del paisatge que els ha vist néixer. Aquest any s’hi afegeix un nou Vi de Vila, del celler Gratavinum.

Notícies relacionades: 

BUTLLETÍ DE NOTÍCIES

Indica el teu correu electrònic i estigues al dia de tot el que passa a la ciutat


El més llegit


COMENTARIS (0)
He llegit i accepto la clàusula de comentaris
Autoritzo al tractament de les meves dades per poder rebre informació per mitjans electrònics