Zumba i Body Combat a favor del centre d'adopció Refugi Baix Camp

06 de Maig de 2017, per Redacció

  • Cartell de l'activitat

    Cedida

El centre d'adopció d'animals Refugi Baix Camp organitza el dissabte, 6 de maig, un esdeveniment solidari per recaptar fons per l'alimentació i atenció veterniària dels més de 100 animals que viuen a les seves instal·lacions.

Els monitors del gimnàs Fitness4Life oferiran una sessió doble d'entrenament, 45 minuts de zumba i 45 de body combat, per un preu de 5 euros. Es podran fer les dues activitats, o només una. L'inici està previst a dos quarts d'11 al Pallol.

Etiquetes: 

Notícies relacionades: 

Escriviu el vostre comentari

Regles de participació

Aquest servei es planteja com un espai obert en el qual s'expressen lliurement les opinions de les persones que visiten el web, i no s'ha d'utilitzar per fer desmentits, desinformar o atacar a tercers. Si us cal enviar una correcció per a una notícia, podeu utilitzar el formulari per enviar informació d'interès periodístic. A Reus digital entenem que els lectors d'aquest mitjà són persones respectuoses, amb capacitat per comentar sense necessitat de fer crítica destructiva, provocar o atemptar contra l'honor de les persones. En qualsevol cas, si algun comentari es considera fora de lloc, s'esborrarà. Reusdigital.cat no es fa responsable de les opinions dels comentaristes. Que aquest servei de comentaris es mantingui actiu depèn de les persones que l'utilitzen. Reusdigital.cat es reserva el dret d'emprendre accions legals contra les persones que emetin comentaris injuriosos, que ofenguin la imatge i l'honor de les persones o ataquin l'ordenament jurídic.