Andreu Giménez serà el nou president del CN Reus Ploms

Giménez pendrà possessió del càrrec el 24 de desembre

19 de Desembre de 2009, per Redacció

  • Un soci dipositant el seu vot

    Josep Gallofré

La candidatura d'Andreu Giménez ha estat la guanyadora en les eleccions a president del Club Natació Reus Ploms que s'han fet aquest dissabte a les instal·lacions del club esportiu reusenc.

En les eleccions, Giménez ha obtingut 353 vots i la candidatura de Jordi Cervera n'ha obtingut 292. Hi ha hagut onze vots nuls i quatre en blanc. Per Andreu Giménez això suposa "l'èxit de tot un equip que vol treballar per un canvi" i ha afegit que "ara no hi ha ni guanyadors ni perdedors ja que tothom ha de treballar per als Ploms".

Per la seva part, Jordi Cervera ha expressat el seu disgust per la minoria de socis que han anat a votar durant la jornada. Cervera, que ha estat el primer en felicitar a Giménez, ha declarat que "em posaré a les ordres del nou president pel que faci falta" i també ha deixat clar que "no entraré a la junta directiva".

Escriviu el vostre comentari

Regles de participació

Aquest servei es planteja com un espai obert en el qual s'expressen lliurement les opinions de les persones que visiten el web, i no s'ha d'utilitzar per fer desmentits, desinformar o atacar a tercers. Si us cal enviar una correcció per a una notícia, podeu utilitzar el formulari per enviar informació d'interès periodístic. A Reus digital entenem que els lectors d'aquest mitjà són persones respectuoses, amb capacitat per comentar sense necessitat de fer crítica destructiva, provocar o atemptar contra l'honor de les persones. En qualsevol cas, si algun comentari es considera fora de lloc, s'esborrarà. Reusdigital.cat no es fa responsable de les opinions dels comentaristes. Que aquest servei de comentaris es mantingui actiu depèn de les persones que l'utilitzen. Reusdigital.cat es reserva el dret d'emprendre accions legals contra les persones que emetin comentaris injuriosos, que ofenguin la imatge i l'honor de les persones o ataquin l'ordenament jurídic.

Comentaris

Eduard (No Ortiz) (un altre Eduard)  30 de Desembre de 2009

INFORMACIÓ

En els temps que vivim es molt important tenir tota l'informació necessària per poder jutjar qualsevol cosa que succeeix al nostre entorn.
Respecte al primer escrit, es bo saber (informació) que el senyor que firma es, ni mes ni menys, que el cunyat del Sr. Jordi Cervera, i tenint en compte tot el que es barreja al comentari, potser el qui escriu, no es qui firma.
Jo crec que amb aquesta informacio, el missatge es molt mes entenedor, i el que s'hi veu no es preocupació, si no resentiment.
Felicitats Sr Gimenez, espero que facin bona feina (que si volen en tenen, sabent el deute assumit en prensa per l'antic president de mes de 1.300.000 €) i que mantinguin bones relacions amb les institucions (ajuntament, diputació, etc) i no s'hi posin de cul com va fer el seu predecessor.

Otis  27 de Desembre de 2009

eleccions

No hi ha volta de fulla, quan un candidat guanya unes eleccions
sobretot en un estament esportiu de la ciutat, és perqué té mes
simpatitzants qué el perdedor. Si la participació ha sigut baixa
és qué no han motivat prou als electors. Qualsevol altre justificació del qui perd, té molt poc fonament. 

Joan Carles Filella Riba  21 de Desembre de 2009

Un soci del ploms, que no ho vol ser de l'ajuntament

Un altre fil per poder dominar el poc esport que queda a la ciudad, amb mans del ciudatans de Reus, una altre club que pasa a mans de l'ajuntament, i aquest, cal recordar-ho amb moltes posibilitat especulatives, aixó el srs. de la construcció ja ho
sabien, estem a les portes de una Sedera-2, peró com que estem en democracia heu de felicitar els guanyadors, felicitats Sr. Ortiz, el nou president a la sombra de C.N.Reus Ploms. 

GanxeTenista  19 de Desembre de 2009

Ja tocava!

 Jo avui també he votat per l'Andreu. Només amb la carta que va enviar el Sr. Cervera el vaig descartar totalment. No et pots presentar a unes eleccions amb un programa tant buit com construir dues pistes de paddel. Això és tot el que pensava fer Sr. Cervera? Si us plau que estem al 2009 (tirant al 2010) com a mínim una llista d'objectius i plans de millora del club.