L’Institut Pere Mata assumeix la secretaria del clúster de salut mental de Catalunya

La directora de l'àrea de recerca de l'Institut, Elisabet Vilella, és la nova secretària de la junta directiva de l'entitat

14 de Març de 2017, per Redacció

  • L'Institut Pere Mata assumeix la secretaria del clúster de salut mental de Catalunya

    Reusdigital.cat

  • Elisabet Vilella és la secretaria de la renovada junta directiva de l'entitat

    Cedida

L'Institut Pere Mata de Reus ha assumit la secretaria de la nova junta del clúster de salut mental de Catalunya, després que l'assemblea general escollís directora de l'àrea de recerca de l'Institut, Elisabet Vilella, com a secretària de la junta directiva renovada que encapçala, com a president de la Fundació Altaya, Pere Bonet. Com a vicepresident ha estat escollit Daniel Roca (de l'empresa Otsuka) i Joan Vegué (de Centre Psicoteràpia Barcelona/ CPB) ocuparà el càrrec de tresorer d'ara en endavant.

Entitats públiques i privades

La junta directiva estarà formada per 15 socis que representen la cinquantena d'entitats públiques i privades que treballen en l'àmbit de la salut mental a Catalunya i que s'agrupen en el clúster. La seva missió, segons s'ha apuntat, és " fomentar i generar projectes i activitats entre els associats per a optimitzar recursos i aconseguir un millor benestar pel que fa a salut mental".

A més, una altra de les intencions del clúster és "promoure col·laboracions innovadores entre els socis que permetin donar solucions a reptes entorn la salut mental", de les quals un exemple és un projecte que "ja s'està desenvolupant entre una empresa que fabrica roba amb sensors acoblats i entitats que atenen a nens autistes, per provar peces de roba amb sensors que permetin que els nens autistes puguin tenir més autonomia", han explicat fonts properes a l'Institut Pere Mata.

Feu clic sobre qualsevol fotografia per iniciar el passi de diapositives

Institut Pere Mata Reus reusdigital Elisabet Vilella

Etiquetes: 

Notícies relacionades: 

Escriviu el vostre comentari

Regles de participació

Aquest servei es planteja com un espai obert en el qual s'expressen lliurement les opinions de les persones que visiten el web, i no s'ha d'utilitzar per fer desmentits, desinformar o atacar a tercers. Si us cal enviar una correcció per a una notícia, podeu utilitzar el formulari per enviar informació d'interès periodístic. A Reus digital entenem que els lectors d'aquest mitjà són persones respectuoses, amb capacitat per comentar sense necessitat de fer crítica destructiva, provocar o atemptar contra l'honor de les persones. En qualsevol cas, si algun comentari es considera fora de lloc, s'esborrarà. Reusdigital.cat no es fa responsable de les opinions dels comentaristes. Que aquest servei de comentaris es mantingui actiu depèn de les persones que l'utilitzen. Reusdigital.cat es reserva el dret d'emprendre accions legals contra les persones que emetin comentaris injuriosos, que ofenguin la imatge i l'honor de les persones o ataquin l'ordenament jurídic.