Dilluns, 22 d'Octubre de 2018

Puigdemont ofereix a Rajoy una reunió fora de l'estat espanyol 'sense condicions'

El cap de llista de Junts per Catalunya demana un "gest de bona voluntat" al president espanyol per obrir un "diàleg bilateral" perquè "la seva recepta ha fracassat"

22 de Desembre de 2017, per ACN
  • El cap de llista de Junts per Catalunya, el president Carles Puigdemont, compareix a la sala de premsa de Brussel·les el dia després de les eleccions

    ACN

El president Carles Puigdemont, cap de llista de Junts per Catalunya, ha demanat aquest divendres al president espanyol, Mariano Rajoy, una reunió fora de l'Estat espanyol "sense condicions prèvies". "Estic disposat a trobar-me a Brussel·les, o en un altre lloc de la Unió Europea que no sigui l'Estat espanyol, per raons òbvies, amb el president Rajoy", ha dit Puigdemont en una roda de premsa a la capital europea.

El cap de llista de JxCat ha demanat una "rectificació urgent" al govern espanyol i ha dit a Rajoy que té una "oportunitat magnífica per començar a posar-se al costat de les solucions i no de crear més problemes". Puigdemont ha dit que la "recepta Rajoy ha fracassat" i que després d'aplicar "violència i presó" només li queda per provar el "diàleg bilateral". El candidat de JxCat també ha dit que si el govern de Rajoy respecta els resultats del 21-D ell podria tornar a Catalunya "demà mateix".

COMENTARIS (1)

Comentaris

Ganxet  23 de Desembre de 2017

Pero

aquest home de que va?