Miró Rojo Fusión s’ha coronat per segona vegada com el millor vermut en la categoria d’altres estils dels Premis Vinari dels vermuts catalans en l’edició 2019. Aquest, s'ha exposat des de l'empresa reusenca, neix de la col·laboració amb el xef català Paco Pérez i. També el Miró Blanc ha guanyat una medalla de plata en la categoria de vermuts tradicionals blancs i ha estat seleccionat pel Club del bàrman de Catalunya com el millor vermut per a cocteleria.
El Miró Rojo Fusión va sortir al mercat a l’estiu de 2015 i, actualment, es troba en distribució a les principals cadenes i establiments gourmet, a més de tots els restaurants del xef Paco Pérez, fins i tot, en la seva darrera obertura a Manchester, el restaurant 'Tast'. La referència Miró Blanc ha estat el vermut elegit pel Club del bàrman de Catalunya com el millor vermut per combinar. El seu president, Josep M. Gotarda, ha fet l’entrega del premi i n’ha destacat la seva "versatilitat i l’equilibri entre els sabors dolç i amarg per elaborar combinats molt refrescants i amb tocs mediterranis".
En l’acte lliurament, la bàrman del Nykteri's Cocktail Bar de Girona, Mariona Vilanova, ha recreat un còctel especial per al vermut Miró Blanc que ha batejat amb el nom de 'Nykte', la deessa de la nit en la mitologia grega, pel color violeta tant atractiu que adopta aquest còctel amb la combinació de la ginebra i la llima.
Els Premis Vinari dels vermuts catalans celebra la seva cinquena edició "amb un rècord de referències", una participació de gairebé 60 vermuts de tot el territori català. El concurs de tast a cegues s’ha celebrat per primera vegada a Terrassa i va tenir lloc el passat dilluns 8 d’abril.
Autoritzo al tractament de les meves dades per poder rebre informació per mitjans electrònics