Dimarts, 25 de Setembre de 2018

SECOT celebra el desè aniversari

En l’acte de celebració que tindrà lloc demà a Reus es premiaran els emprenedors del Camp de Tarragona que han convertit els seus projectes en negocis sòlids

14 de Novembre de 2017, per Infocamp.cat/ Redacció
  • SECOT dona suport als emprenedors del Camp de Tarragona per convertir els seus projectes en negocis viables

    Cedida

La delegació de SECOT a Tarragona celebra el seu desè aniversari. L’empresa prepara un esdeveniment amb l’objectiu de donar a conèixer els projectes amb què ha treballat i posar en relleu la tasca dels voluntaris i emprenedors que en formen part.

L’acte comptarà amb la intervenció de Rafael Puyol Antolín, president de l’organització a l’Estat i catedràtic de Geografia Humana de la Universitat Complutense de Madrid. Posteriorment, es premiaran quinze emprenedors del territori que SECOT ha considerat “casos d’èxit” pel bon desenvolupament dels seus projectes. La cloenda de l’acte anirà a càrrec de l’alcalde de Reus, Carles Pellicer.

L’esdeveniment tindrà lloc, aquest dimarts 14 de novembre, al Tecnoredessa de FiraReus, a partir de les 18.30 h.

Sobre SECOT

SECOT és una associació sense ànim de lucre que ofereix assessorament empresarial i acadèmic a l’hora d’impulsar nous projectes. Els seus voluntaris són professionals ja jubilats que ofereixen la seva experiència i coneixements en gestió empresarial. La Delegació de SECOT a Reus es va constituir l’any 2007 amb l’objectiu d’estendre’s al Camp de Tarragona, Penedès i Terres de l’Ebre.

El president de l’organització d’àmbit estatal, Rafael Puyol Antolín, compta amb una àmplia trajectòria professional i una labor acadèmica de més de 40 anys: rector honorífic de la Universitat Complutense de Madrid, creador i primer president del Grup de Població de l’Associació de Geògrafs espanyols, acadèmic de la Real Acadèmia de Doctors, entre d’altres. Especialitzat en demografia, ha escrit 18 llibres i més de 200 articles.

 

COMENTARIS (0)