Dimecres, 25 d'Abril de 2018

Comaigua premiarà amb 4.000 litres d'aigua gratis als clients que es donin d'alta a la factura sense paper

L'objectiu és millorar la gestió mediambiental de l'empresa amb la reducció de la facturació en paper

20 de Març de 2017, per Redacció
  • D'esquerra a dreta, el president de Comaigua, Eduard Pellicer; el president del Consell Comarcal del Baix Camp, Joaquim Calatayud; i el gerent de Comaigua, Quim Vicens,

    Cedida

L'empresa Comaigua posa en marxa una campanya per promocionar que els clients es donin d'alta a la facturació sense paper, a canvi de 4.000 litres d'aigua de forma gratuïta durant un any. La finalitat és millorar la gestió mediambiental de l'empresa amb la reducció de l'ús del paper. Per poder beneficiar-se, l'únic que han de fer els clients dels municipis de Cambrils, les Borges del Camp, Castellvell del Camp, Vinyols i els Arcs, Riudecanyes, la Selva del Camp i Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant és donar-se d'alta al servei 'Factura sense paper', a través del web de l'empresa.

El període per donar-se d'alta de la factura sense paper és des del 22 de març, Dia Mundial de l'Aigua, fins al 10 d'agost de 2017, i han de tenir un contracte associat amb Comaigua. A més, els clients que ho facin han de mantenir l'alta del servei mentre duri la campanya per poder beneficiar-se. El descompte es realitzarà en les següents factures periòdiques, a partir de la data d'alta en l'opció de 'factura sense paper'. La bonificació s'aplicarà mitjançant una línia de regularització en la factura periòdica en el concepte de consum d'aigua en funció de la tarifa del primer tram de cada municipi.

Actualment, hi ha 5.300 abonats (un 15%) que ja disposen de la factura sense paper i l'objectiu és incrementar la xifra fins al 50%. El conjunt de clients dels set municipis de l'àmbit d'actuació de Comaigua és de més de 36.000 usuaris. Comaigua ha comptabilitzat que si es donen d'alta al servei un 30% dels clients, la repercussió de la campanya pot arribar als 25.000 euros sobre el consum.


COMENTARIS (1)

Comentaris

Juan Antonio Carricondo Oyonate  20 de Març de 2017

Tots som iguals?

Per què els habitants de Reus i molts altres municipis no podem tenir aquest avantatge? Això no és discriminar? Segur que hi ha solucions per acollir-se i igualtat si es fa.

Reportatges