Dilluns, 06 de Maig de 2024

Que porti carxofa, sisplau!

Cambrils acull la sisena edició de l'Encarxofa't amb un tast de 'paelles encarxofades'

18 de Març de 2018, per Joan Gomis
  • Dos assistents amb dues tapes d'arròs amb carxofa de diferent varietat

    Joan Gomis

  • La degustació de 'paelles encarxofades' s'ha fet aquest diumenge a la plaça del Pòsit de Cambrils

     

  •  

  •  

  •  

Després de nou dies d'iniciar la 6a edició de l'Encarxofa't a Cambrils, aquest diumenge al matí ha tingut lloc el tast de 'paelles escarxofades' a la plaça del Pòsit del municipi costaner. Tot i el fort vent, desenes de cambrilencs s'han apropat a la zona per gaudir d'una jornada gastronòmica on la carxofa, "fortament arrelada al territori" és el producte estrella i el principal reclam.

Al llarg del matí, els diferents establiments participants han transportat les respectives paelles fins al Pòsit perquè l'organització les servís directament als assistents. Una tapa d'arròs que ha anat acompanyada per un tast de vi de la bodega 'Sommos' procedent de Barbastre (Osca). Una degustació que ha tingut un preu de 4 euros. 

Visualitza un dels instants de la jornada:

  .

Els aplegats a la plaça han pogut adreçar-se posteriorment als 28 restaurants col·laboradors, tots ells del municipi, per completar la jornada culinària amb menús encarxofats que oscil·len entre 22 i 50 euros. L'Encarxofa't s'allargarà fins al pròxim diumenge 25 de març

Feu clic sobre qualsevol fotografia per iniciar el passi de diapositives

Encarxofa't Cambrils Tast de paelles Plaça del Pòsit Diari Reus Digital
Encarxofa't Cambrils Tast de paelles Plaça del Pòsit Diari Reus Digital
Encarxofa't Cambrils Tast de paelles Plaça del Pòsit Diari Reus Digital
Encarxofa't Cambrils Tast de paelles Plaça del Pòsit Diari Reus Digital

Notícies relacionades: 

BUTLLETÍ DE NOTÍCIES

Indica el teu correu electrònic i estigues al dia de tot el que passa a la ciutat


El més llegit



COMENTARIS (0)
He llegit i accepto la clàusula de comentaris
Autoritzo al tractament de les meves dades per poder rebre informació per mitjans electrònics

Reportatges